1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"instalacja tej gry nie jest możliwa"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez omas88, Marzec 24, 2010.

  1. omas88

    omas88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ipswich
    Czesc mam problem z moim xboxem. Nie moge zainstalowac na dysku Dante's Inferno. Konsola nie jest zbanowana, soft iX 1.6. Nie probowalem instalowac innych gier. Co moze byc tego przyczyna?

    Ad. 1.

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zibby1515

    zibby1515 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mało miejsca na dysku moze
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Może dysk jest pełen ? Spróbuj zainstalować inną grę bo może płyta z Dantes.. ma jakiś błąd . Jeśli inne gry nie dają się zainstalowć na HDD i jeśli podłączałeś konsolę online to możesz mieć bana .

    edit: a jaki dokładnie komunikat sie pokazuje ?
     
  5. omas88

    omas88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ipswich
    Dysk dopiero co sformatowany 20gb, 13gb wolnego miejsca. Informacja dokladnie brzmi " Instalcja tej gry nie jest mozliwa". Konsoli nie podlaczalem online ( aczkolwiek kupilem uzywana ). W przypadku Army of TWO: the 40th day taki sam komunikat.
     
  6. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    A to jest oryginalny? I czy kupiłeś używany czy nowy?
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No to pewnie konsola ma bana dzięki temu że poprzedni właściciel sie podłączył online . Spróbuj zainstalować inną grę . Ale moim zdaniem to ban .
     
  8. omas88

    omas88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ipswich
    Konsola uzywana, a gry sciagniete. Moze musze zaktualizowac cos? Dane systemowe:
    D:2.0.8955.0 - K:2.0.8955.0 (BK:2.0.1888.0) (E:0) X:EEC6-EF60-9A7A-86CF

    Czyli pomimo ze na stronie MS mam gwarancje to moge miec bana?
     
  9. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Zadzwoń do ms i się zapytaj czy masz jeszcze gwarancje, jak powiedzą, że nie to ban oczywiście jeżeli minęły 3 lata od daty kupna, jeżeli masz paragon, lub daty produkcji konsoli, jeżeli minęło 3 lata od daty na paragonie, lub na konsoli, to to nic nie da.
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  11. omas88

    omas88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ipswich
    Konsola wyprodukowana 2009-09-02. W przypadku przerobki chyba i tak trace gwarancje, prawda?
     
  12. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Teoretycznie tak . Ale jeśli nie masz konsoli oflagowanej lub zbanowanej to możesz wysłać na gwarancję i jest spora szansa że bez problemów taką konsolę naprawią .
     
  13. omas88

    omas88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ipswich
    Za pare dni od kolegi mam dostac drugi dysk ( niestety jego konsola dostala rrod ) to sprawdze czy przypadkiem nie jest to problem z dyskiem (kupiony na ebayu).
     
  14. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak plomby były fachowo zdjęte, a potem poprawnie naklejone, to nie tracisz.
     
  15. omas88

    omas88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ipswich
    Z tego co widzialem to dziwnie to troche wyglada, poniewaz plomba jest w polowie przedarta a w polowie cala, wiec nie wiem co o tym pomysla.
     
  16. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No to jeśli plomba jest uszkodzona to nie ma szans na gwarancję .
     
  17. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W takim razie można kupić idealną plombe na allegro :) i gwarancja znowu jest :p
     
  18. omas88

    omas88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ipswich
    No to jedynie pozostaje mi sprawdzenie na drugim dysku i ewentualnie odbanowanie dysku. Dzieki za pomoc. Temat do zamkniecia.
     
  19. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak dla uściślenia odbanowywuje sie konsole a nie dysk.

    EDIT: Dysk masz oryginalny ?? Masz na mim plombe MS.

    Możliwe iżdysk nie jest oryginalny i został żle przygotowany do pracy z xboxem (np brak partycji na której się właśnie gry instaluje)
     
  20. omas88

    omas88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ipswich
    Tak dysk jest oryginalny, plomba taka srebrne przykrywa srubke.
     
  21. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przyłączę się do tematu bo oto samo chodzi ;d mam ixtereme lt i jak proboje zainstalowac na dysku assassina wywala blad o scicereczce ;/ nagrywalem 2.4x predkoscia na plycie esperanza plyta jak lustro.. Wina płyty czy co?
     
Wczytywanie...

Poleć forum