1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

instalacja xtreme 1.4

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez guma999, Listopad 18, 2008.

  1. guma999

    guma999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    elo sciagłem xtreme 1.4 i niewiem jak mam go zainstalować na konsoli wogóle sie na tym nieznam mógłby ktoś podać jakieś wskazówki jest potrzebne rozbieranie konsoli??
    mam jeszcze 1 problem a mianowicie konsola mi sie zacina niewiem czym to jest spowodowane musze ja wlaczyc kilka razy dopiero zadziala raz mi sie pojawił błąd e71 a raz świeciły 2 diody
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tigger1985

    Tigger1985 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Słupsk
    Odp: instalacja xtreme 1.4

    błąd E71 występuje gdy jest źle wgrany update

    A jeżeli nie znasz się na iXtreme to oddaj konsole do serwisu. lepiej nie grzebać w niej bez odpowiedzniej wiedzy.

    Pozdro.
     
  4. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: instalacja xtreme 1.4

    Na pierwsze pytanie ci nie odpowiem bo jeszcze coś zjebiesz :D, a jak jesteś naprawdę zainteresowany to google stoi otworem.

    Co do E71 to jak kolega Tigger1985 błąd jest spowodowany wadliwymi aktualizacjami.
    Rozwiązanie >>>
    Możesz jeszcze wyczyścić cache.
     
Wczytywanie...

Poleć forum