1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mih220, Kwiecień 7, 2013.

  1. mih220

    mih220 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich mam xboxa 360 slim 250 około 2 miesięcy problem jest następujący posiadam 5 gier na Xboxa FAR CRY 3 FIFA 13 BATMAN LEGO (BRATA)
    TOMB RAIDER I F1 2012 i te 3 pierwsze zainstalowały się na dysku bez problemu natomiast tomb i F1 już nie ciągle wyskakuje komunikat o porysowaniu płyty i zabrudzeniu ale one nie są porysowany normalnie z płyty chodzą i jest ok nie mam pojęcia o co chodzi xbox ma 2 miechy i wątpie żeby już coś się zepsuło (laser itd) męczyłem się z tym od rana ale niestety klapa XBOX ORGINALNY

    Z góry dzięki za pomoc

    jestem nowy więc jesli zrobiłem coś nie tak nie smiejcie się :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Miałem taki problem jak jeden mały szkrab złapał nowa płytkę w rączki i zostawił odcisk palca wynikiem czego byl taki sam komunikat. Sprawdź dobrze płytkę a jak nie to zawsze płytę mozna wymienic.


    Nie mozesz zareklamować gier?
    Wytapane z XPERII;-)
     
  4. mih220

    mih220 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm ciężko normalnie czysciłem tę płyte chyba 2 h i nic już mi brak sił bo chce sobie to zainstalować te które mam już zainstalowane chodzą idealnie xbox jakby był wyłączony
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    sprawdź na innej konsoli. wyczyść cache konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum