1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Owen14, Kwiecień 5, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Owen14

    Owen14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam. Mam kolejne małe pytanko odnośnie odpalenia gierki z dysku twardego. Zainstalowałem grę na dysk twardy wszystko ok. Włączam uruchom grę z dysku twardego i tu ten mały problem. Pokazuje, że musi być płytka. Jak można odpalić grę bez płyty
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musiałbyś mieć wgrane XBR.
     
  4. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    jeśli masz konsole nieprzerobioną lub masz tylko extreme to musi być płytka w napędzie, inaczej się nie da.
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Płyta musi być w napędzie nawet jak masz grę zainstalowaną na hdd, jest to zabezpieczenie MS :)
     
  6. arczi1985

    arczi1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    mieście
    Nie da rady inaczej, plytka musi byc, ale tylko do uruchomienia gry. Cala reszte konsola odczytuje z dysku twardego.
     
  7. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    "Nie da rady inaczej, plytka musi byc, ale tylko do uruchomienia gry. Cala reszte konsola odczytuje z dysku twardego."

    jeśli chcesz coś napisać w tamacie to najpierw sprawdź czy ktos nie napisał tego wcześniej. a nie posty sobie nabijasz.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum