1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalowac GTA 5 druga plyte na HDD?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez cinekx12, Wrzesień 23, 2013.

  1. cinekx12

    cinekx12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2013
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema czy instalowac druga plyte GTA 5 na dysk ? Wrazie jakbym porysowal albo cos ? Czy nadal sa te problemy z teksturami ? Bo inni pisza zeby nie, a inni zeby tak bo jest tak samo jak z 1 zain. i 2 w napedzie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Według Rockstar nie należy instalować drugiego dvd. Ja zainstalowałem i żadnych problemów z teksturami nie mam - lub bardzo rzadko.
     
  4. Nerdox

    Nerdox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Stolica Nauk Ogrodniczych.
    Pierwszą zainstaluj, a drugą już nie.
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zrób tak zainstaluj obie jak śmiga bez problemu to graj, jak nie to usuń drugą płytę i wyczyść pamięć podręczną.
     
    1 osoba to lubi.
  6. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Tak, zrób tak jak kolega pisze wyżej.
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    no i po co bezsensownie nabijasz sobie posty?


    ja mam zainstalowane obie plyty i nie doswiadczam zadnych problemow z grafika, gra zwolnila tylko ze 2-3 razy wiec nie wiem co ten R* wymyslil
     
  8. Biernacik

    Biernacik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    78
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Czy zmieniło coś się w tej kwestii ? Czy po patchu nie ma problemu z instalowaniem drugiej płyty, zastanawiam się czy instalować drugą płytę na dysku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum