1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalowanie i uruchamianie gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JaCyNa, Luty 26, 2010.

  1. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    Witam,przegrałem sobie dzis FIFE 10 od kolegi , nagralem płyte programem imgburn i problem w tym ze gdy włoze płyte do xboxa to mi ja czyta i moge ja uruchomic ale gdy chce ja zainstalowac na dysku to pisze ze płyta moze byc zabrudzona i zeby ja przetrzec szmatka? oco moze chodzic? tak samo jak mialem zainstalowana juz fife 10 i chcialem odpalic ta swiezo nagrana pisało zeby włozyc płyte do srodka...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To nie dziwne że prosi o włożenie płyty.
    Daj log z abgx. Albo coś poszło nie tak przy nagrywaniu.
     
  4. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    a oco chodzi z tym logiem z abx ? jak to zrobic?dziwne jest to ze z napedu gre uruchamia a gdy chce ja zainstalowac to sie nie da, usunołem stara wersje fify chcialem zainstalowac ta i tez sie nie da...
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Teraz działa a w najbliższym czasie się okaże ze jakaś opcja nie działa.
    Chodzi o o żebyś przesanowal grę programem abgx i wrzucił tutaj wynik.
    Jakie płyty?
    Jaka prędkość nagrywania?
     
  6. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    Płyta Emtec , prędkośc nagrywania 2,4 wydaje mi sie ze to wina płyty bo raz mi czyta płyte i pokazuje sie obrazek fifa 10 na opcji otwórz gre z płyty a nie raz nie, jak mi sie pokaze obrazek na opcji odtwórz z płyty to wtedy i z dysku mi sie włącza
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nagraj na verbatimy.
     
  8. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    no własnie chyba bede musiał kupic,a zeby wziosc to z tego abx trzeba miec obraz gry .iso?
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Można już z wypalonej płyty.
     
  10. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    a jak robi sie to skanowanie w abx to musi byc to Checking game CRC czy można to anulowac?
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Pod tym paskiem do wyboru pliku iso masz takie rozwijane menu i tam klikasz burned DVD i już.
     
  12. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    a to checking game CRC musi dojsc do konca czy mozna to anulowac?
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Lepiej żeby doszło do konca bo to sprawdza czy gra nie jest uszkodzona.
     
  14. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    aha... a potem jakos to sie wkleja czy robic printscreen?
     
  15. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Printscreen
     
Wczytywanie...

Poleć forum