1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instalowanie tekstur HD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jacek10115, Grudzień 28, 2013.

  1. jacek10115

    jacek10115 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema, mam pytanie. Czy bez przeróbki rgh mogę zainstalować tekstury hd na dysku? Pytam, bo nie wiem czy opłaca mi się kupić dysk.
    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No z oryginalnych gier spokojnie zainstalujesz textury na HDD.
     
  4. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    612
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    możesz nawet jak nie masz zmodyfikowanej konsoli bez rgh/rgh 2.0 czy lt 2.0/3.0 , musisz np podpiąć orginalny dysk/wd z wgranym biosem z konsoli kabelkiem do transferu danych dla fat i slim i będzie działać opcjonalnie wyjąć z obudowy w przypadku fat i podpiąć innym adapterem z usb na sata i użyć jakiegoś managera do zarządzania plikami x360 jest ich kilka np modio, fatxplorer ,horizon
    WAŻNE przy podłączeniu do pc/laptopa nie rób FORMAT bo dysk będzie bezużyteczny w konsoli jako orginał

    https://www.google.pl/search?q=hdd+...r5IGwCg&ved=0CEIQsAQ&biw=1517&bih=713&dpr=0.9
     
  5. jacek10115

    jacek10115 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A czy sam dysk nie wystarczy?
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli będziesz instalował tekstury z oryginalnych płyt to wystarczy włożyć dysk do konsoli (oryginalny M$) i instalujesz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum