1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Instrukcja: jak tworzyć konta gigasize premium ?

Temat na forum 'Artykuły' rozpoczęty przez djmc2, Maj 7, 2008.

  1. djmc2

    djmc2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2007
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko jest pod tym filmikiem
    (uwaga po rozpakowaniu 4GB!!! zajmuje)

    http://www.filefactory.com/file/6ab0cb/

    miłego ściągania :)

    Jak już sobie zrobicie konto to właźcie tu

    http://x360iso.org/index.php?board=21.0

    powsadzałem trochę gier

    Edit// przeo_91, post pod postem

    Opiszę ten filmik ,może pomoże to tym co mają problemy.
    Aby stworzyć premium trzeba założyć 2 konta kolekcjonerskie na gigasize.com
    Na jednym z nich umieścić jakiś plik co ma np 10 kb (nie może być chyba zbyt duży).
    Aby nabijac punkty trzeba być zalogowanym na koncie na którym nie ma tego pliku.
    Punkty nie będą się nabijały jeśli plik dostępowy będzie ładowany z tego samoego co jesteśmy zalogowani profilu.
    Jeśli macie wolne łącze(np 512) to można nabijać poprzez odświerzanie pliku dostępowego w przeglądarce.
    Aby odświerzać to automatycznie możecie zastosować np afixe mouse recorder
    Kod:
    http://www.topshareware.com/Axife-Mouse-Recorder-Demo-transfer-18165.htm
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Instrukcja: jak tworzyć konta gigasize premium ?

    Dzieki za poradnik i linki. Na pewno się przydadzą!
     
  4. kamil111

    kamil111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "You do not qualify to exchange gigapoints yet, or you have exceeded your yearly limit." Mam ponad trzy tysiące punktów... Wpisałem to w Google jednak ok. 95% wszystkich wyników jest po hiszpańsku, albo w innych podobnych językach. Co mam z tym zrobić?
     
  5. kamil111

    kamil111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Instrukcja: jak tworzyć konta gigasize premium ?

    Przepraszam za post pod postem, ale chcę, by wszyscy, którzy już zrezygnowali spróbowali teraz ponownie, bo mi przed chwileczką się udało :D
     
  6. manis

    manis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Odp: Instrukcja: jak tworzyć konta gigasize premium ?

    No niestety mi nie działa prosze o pomoc .Zrobiłem te dwa konta lecz jak wklejam url do webservera i naciskam start test i cos sie dzieje ale na strone nie dodaje punktów.Prosze o kontakt na 9024033.Mam taki error
    !FAILED! All requests of click done, but at least one request failed with HTTP result 404 (=Not Found), (21 049 ms)

    PS.Dziekuje bardzo za odpowiedz .Pozdro dla założyciela tematu .
     
  7. eoneee

    eoneee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Cześć, można jeszcze założyć konto opisywanym sposobem? Nabiłem sobie 10 000 punktów, ale podobnie jak kolega wcześniej, gdy próbuję je wymienić na konto, dostaję komunikat You do not qualify to exchange gigapoints yet, or you have exceeded your yearly limit. :confused: Z treści można wnioskować, że JESZCZE nie mogę wymienić punktów. Pytanie, kiedy ten okres karencji minie, i czy to o to chodzi...
     
  8. nairdA69

    nairdA69 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    Ma ktoś jakąś stronke z grami na gigasize.com?? jak tak to bardzo bym prosił o link...
    Aha jeszzcze jedno próbował ktoś tego sposobu na rapidzie??
     
  9. djmc222

    djmc222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łobez
    GS premium

    Oto filmik jak robic premium gs ,aczkolwiek filmik przedstawia nabijanie kontem premium" a "konto" b".

    Kod:
    http://ufozplejad.cba.pl/gig.rar
     
  10. eoneee

    eoneee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Nie wiem czy wam też dzieje się coś takiego, ale po 64 kliknięciach symulowanych programem webserver stress tool( tak jak w pierwszym tutorialu) i około 150 kliknięciach tradycyjnym sposobem (myszką) jak w ostatnim zamieszczonym filmiku gigasize blokuje dostęp do swojej strony. Niemożna się dostać przez około 24 godziny. Blokada udzielana jest na numer IP, bo sprawdzałem z innego komputera, i dostawałem się na swoje konto bez problemu. Niestety chyba to definitywne i skuteczne oograniczenie łatwego zakładania kont :(
     
  11. djmc222

    djmc222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łobez
    Lekarstwem jest Aol 9 w odpowiedniej konfiguracji
     
  12. eoneee

    eoneee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Nabijacie jeszcze punkty tym sposobem? Mi od kilku dni w ogóle nie chcą punkty się nabić. Nawet jak ręcznie ściągnę kilka plików, to licznik ani drgnie. Może dostałem bana na IP? U was nabija?
     
  13. nairdA69

    nairdA69 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    Gigasize banuje IP mi dzieje sie to samo po kilku symulowanych ściągnięciach mamy Bana na IP ;/ Przynajmniej zdążylem nabic tyle punktów że mam Premke na Rok:D
     
  14. eoneee

    eoneee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    A jak wyglada banowanie IP u Ciebie? czy to jest tak, że po banie przez kilka godzin nie można wogóle wejść na ich strone, a po kilku godzinach albo nastepnego dnia już wszystko gra? Czy masz stałego bana?
    Bo ja mam tak, że logować się mogę i ściągać pliki też, ale gdy nabijam jednym kontem na drugie konto, to nie liczy mi punktów w ogóle. wygląda to tak, jakby im się popsuł licznik ściągnięć(bo on też nie wskazuje że dany plik nie został ściągnięty, mimo tego że ściągam je bez problemów). Ponadto próbowałem z kilku różnych IP i jest to samo. Sprawdź jak możesz czy ręcznie udaje Ci się ściągnąć jakiś plik i czy licznik podskoczy chociaż o 1.
     
  15. Szymon198511224

    Szymon198511224 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Boleslawiec
    2e34
     
Wczytywanie...

Poleć forum