1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Intele Black Ops

Temat na forum 'Osiągnięcia' rozpoczęty przez kibbek, Luty 13, 2011.

  1. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Szukałem, lecz nie znalazłem podobnego tematu, a nie mam czasu, aby pół dnia szukać ! Więc bez zbędnych komentarzy !
    A więc tak:
    Kolega podał mi Cheat na intele mówiąc że to je odblokowuje, nie wspominając o blokowaniu się achivmenta !
    Było to dość dawno, w każdym Call'u robię calaki, a to że trochę mnie wku**** pokazujące się filmiki i czekaniu 30 min aby na jednej
    mapie zdobyć 3 intele wypróbowałem Cheat. INTELE się odblokowały blokując przy tym achiva !
    Kolega też tak sobie przyblokowałem tylko jakoś mu się później usunęły intele i zrobił to co miał !
    Może wiecie jak odblokować ?
    Macie na to jakiś sposób ?
    Z góry dzięki za ODP :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SamurajX

    SamurajX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Niestety albo musisz usunąć savy z black opsa i zaczynać od nowa albo zresetować pamięć w x-ie a z tym wiąże się usunięcie achiewementów z wszystkich gier (niech ktoś mnie poprawi jeśli się mylę).
     
  4. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Samo "New Game" nie wystarczy?
    Jeśli to nie resetuje intelów to pozostaje usunięcie sava
     
  5. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    New game nie usunie intelów, bo je można zbierać przechodząc całą kampanie od początku do końca kilka razy. Musisz usunąć save'y
     
  6. Fu.off

    Fu.off Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nic na dzień dzisiejszy nie zrobisz, absolutnie nic. Jest tylko jeden jedyny sposób, podepnij HDD od Xksa do kompa i załaduj sobie tego achiva "profile editorem". Inny sposób nie istnieje. Nie zwracaj uwagi na posty powyżej.
     
  7. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Cóż, sposoby wyżej na pewno beda czaslochlonne ale tez bezpieczniejse (jesli chodzi np. o legalnosc) :D wiec niech autor zadecyduje co woli
     
Wczytywanie...

Poleć forum