1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Interne FSD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GodFather997, Lipiec 30, 2013.

  1. GodFather997

    GodFather997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Witam
    Czy jak podłącze internet do xboxa 360 to od razu zostanę oflagowany i dostane bana ?
    Chodzi mi w FSD bo chce mię okładki gier .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Jak masz zablokowane dns to nie polaczysz sie z XBL.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  4. GodFather997

    GodFather997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Czyli żeby xbox nie połączył się z z producentem to muszę zablokować DNS
    Chcę żeby tylko pobierał okładki . A da się je ręcznie ściągnąć na pena a potem do FSD
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Tak, robisz to przez dashlaunch.
    Masz tutoriale na forum jak to zrobic.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  7. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Da się ręcznie wystarczy cały folder FSD przenieść na pena ściągnąć program GaDaBaMa ściągniesz okładki,opisy i screeny potem z powrotem przenosisz cała zawartość FSD na boxa.http://www.youtube.com/watch?v=jMWXpp0V2is
     
Wczytywanie...

Poleć forum