1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet czy wystarczy na xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marso, Luty 5, 2012.

  1. Marso

    Marso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, gdy zelzeja mrozy to zaloza mi internet dialog 10 mb od centrali bd mial okolo 1km moze troche ponad. I mam pytanie czy bd mogl bezproblemowo bez jakichkolwiek lagow grac w battlefielda3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Podaj screena ze speedtestu

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. retril

    retril Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pewnie tak ja mam 2mb internet i gram na Xboxsie bez lagów
     
  5. Enemelek

    Enemelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    po 1 lagi nie zależą od prędkości internetu ale od opóźniania ale z taką odległością od centrali (zakładam ,że nie będzie żadnych fizycznych błędów/zakłóceń) nie będziesz miał żadnych lagów.
     
  6. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak ma podać jak dopiero mu założą :)

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  7. Marso

    Marso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzieki, troche to zagmatwane z ta centrala bo w lini prostej mam ze 200m ale na czesci ulicy nie ma kanalizacji i idzie 500m w gore i spowrotem
     
  8. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Wszystko zalezy od pingu, ale powinno byc ok.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  9. Piter2801

    Piter2801 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spokojnie pograsz, ja mam dialog 6 mb i jest bardzo dobrze
     
Wczytywanie...

Poleć forum