1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet i aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez transport0wy, Lipiec 1, 2011.

  1. transport0wy

    transport0wy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy warto podłączać internet (poprzez kabel bodajże "ethernet") do xboxa 360 arcade po to, żeby zainstalować aktualizację dashboarda, jeżeli za kilka dni konsola ta pójdzie na przerobienie? Podobno przed przerabianiem jest instalowane wszystko co najnowsze?:confused:
    Jeżeli warto to będę musiał pomęczyć się troche bo router mam w innym pokoju, ale chyba kable są wystarczająco długie.
    A w przypadku gdybym podłączył internet to czy mogę pobrać dema gier, jeżeli mam arcade bez dysku (jedynie 256 mb), czy jak podejrzewam nie starczy miejsca?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    masz za mało pamięci by pobrać jakiekolwiek demo na konsolę. po przerobieniu raczej bym już nigdy nie podłaczał konsoli do netu bo prędzej czy później dostaniesz bana.
     
  4. Cze'si0

    Cze'si0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Żadne demko Ci nie wejdzie ... ale możesz podłączyć choćby po to aby pobrać kodeki.
     
  5. transport0wy

    transport0wy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  6. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    możesz poprosić gościa od przeróbki by ci wgrał to wszystko co potrzeba.
     
  7. Cze'si0

    Cze'si0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no to masz ten starszy dash, ale jak włożysz jakąś nowszą grę to samo będzie krzyczeć o aktualizację i zaktualizuje Ci się z płyty więc jeżeli nie zależy cie na kodekach nie musisz podłączać. Czy się opłaca? zawszę się opłaca ...
     
  8. transport0wy

    transport0wy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Cóż, to jutro sprawdze czy dam rade połączyć router z xboxem internetem, bo tak zobaczyłem ten kabel od internetu to troche krótki jest. Później trzeba kabel HDMI zakupić to nie będzie problemu, ale już nie będę się łączył z netem z powodu przerobionej konsoli. ;x
    Jeżeli nie da rady to najwyżej nie zrobię aktualizacji i może się uda tak jak napisał Dragon_2009.

    @Cze'si0
    Gry nie włożę bo mój problem polega na tym, że ani ja ani nikt ze znajomych nie ma gier oryginalnych... A wątpię, żeby piraty robiły aktualizacje, chociaż może o czymś nie wiem. :p A wydać nawet 20zł na jakąś gorszą grę się nie opłaca jeżeli za kilka dni będzie konsola przerobiona.

    Czy kodeki są ważne? Co tracę nie posiadając ich?
     
  9. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    każdy pirat będzie cię prosił o aktualke dasha
     
Wczytywanie...

Poleć forum