1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet - jedno wyjście dwa sprzęty

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez NightCorePL, Sierpień 14, 2016.

  1. NightCorePL

    NightCorePL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Siema. Tak jak w temacie mam problem ponieważ mam tylko 1 wyjście ethernet a mam komputer i xbox'a ciągłe przełączanie jedno z drugie jest trochę problematyczne. Jest jakieś wyjście na to ? Znalazłem coś takiego ale nie wiem czy to będzie działać.


    http://allegro.pl/spliter-rj-45-m-2x-rj-45-f-2pc-na-1kablu-utp-i6397053229.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Myślę że sprawę rozwiążę Switch ;) głowny kabelek od neta jak i kompa i ixboxa wpinasz do switcha.
     
  4. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Prawdopodobnie nie rozwiąże, o ile nie ma urządzenia router, a nie ma, bo ma jedno rj45 więc montaż switcha nic nie da. Dostawca przydziela mu zapewne jeden adres ip. Switch w takim konfigu spowoduje kłopoty, będzie raz działał jeden sprzęt, raz drugi, albo wcale. Sprawę rozwiąże jakikolwiek router.
     
  5. NightCorePL

    NightCorePL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Router jest ale po drugiej stronie mieszkania :/
     
  6. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    To postaw 2 router i daj w tryb klienta :) żeby zasysał sygnał z z rutera "matki"
     
    p_bladek lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum