1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet, który wybrac ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Chuck, Październik 3, 2010.

  1. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Witam! Obecnie mam neostrade 1mb, a wczoraj otrzymałem propozycje zmiany na 2mb w tej samej cenie, czy jest róznica miedzy 1 a 2, czy lepiej wybrac netie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    a ile byś tak to płacił za te 2mb/s ?.
     
  4. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    Skoro masz w tej samej cenie to nie widze powodu dla którego masz się zastanawiać. To tak jak by mieć 100zł w kieszeni a 200zł, jest różnica
     
  5. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    płaciłbym za 2mb 54,90, ale znalazłem oferte netii całkiem przyzwoitą 4mb za 49,90 tylko nie wiem jak działa netia bo nigdy nie mialem stycznosci z tym operatorem, moze ma ktos netie i wypowie się jak mu działa??
     
  6. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja się przeniosłem na Netie mam teraz 8mb za chyba 35zł.

    Wszystko chodzi bez problemu.

    Szczerze Polecam
     
  7. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    a jak długo trzeba czekac na aktywacje i jaki jest czas na naprawe usterki??
     
  8. axe95

    axe95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suszec
    netia zależy gdzie mieszkasz jak w mieście to ok ale jak na wsi to nie za bardzo bo nie mam zawsze 6mb.
     
  9. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja teraz mam neo 2mb, przeszedłem do neti - 20mb. Będę płacił (internet+telefon) 107zł chyba(teraz w neo płacę drożej o jakieś 10-15zł) Co do przejścia z neo do neti. Podłączają cię automatycznie pod netię w dniu kiedy kończy ci się umowa.
     
  10. Pls

    Pls Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najpierw dobrze obadaj czy te 4mb będą Ci prawidłowo śmigać. Netia od dłuższego czasu ma problem ze zbyt duża ilością klientów, przez co w wielu przypadkach net chodzi tragicznie. Zadzwoń na infolinię Netii do działu technicznego i dowiedz się, czy prędkość jaką zechcesz będzie u Ciebie dobrze chodzić. Możesz mieć taką sytuację, że wskoczysz na 8mb ale net będzie śmigać jak maksymalnie 4mb. Będziesz mógł wtedy zmienić prędkość na 4mb i płacić mniej, ale nie zdziw się jak każą Ci zapłacić za ten pierwszy miesiąc za neta 8mb (którego nie miałeś). Dlatego dobrze radzę, najpierw zadzwoń na infolinię i zapytaj. Jeśli mieszkasz na obszarze wiejskim to nawet z 4mb możesz mieć problem. Netia obecnie ma chyba najlepsze ceny, ale jakość usług też jest różna. Wiem, że masa ludzi ma problemy z Netią.
     
  11. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na stronie neti wyswietla 7 godzin do konca promocji wiec musisz juz dzisaj zamawiac, tez jestem w podobnej sytulacji tylko ze ja juz napisałem pismo ze zrywam umowe z tp i neta mam do konca pazdziernika od nich
     
  12. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    w tej promocji chodzi o to ze daja ci za free mp3 :D
     
  13. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie o to ze masz np 4mb za 49 zł a w neostradzie 2mb za 54
    jak sie mieszka w miescie to moze nie jest to jakas promocja bo tam jest wiekszy wybór ale jak na wsi tak jak ja to taniej niz 54 zł za 2mb nie znajde( chyba ze w multimedia polska 2mb za 35 zł jak wezniesz od nich tel i abonament za 50 zł),
     
  14. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Netia > nigdy w życiu, lepsza neo-strata

    Albo multimo, ja mam 2mb i place 34.90
     
  15. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie znam tego operatora i widze ze u mnie na wsi tez mozna załozyc to ale ja nie widze na ich stronie zeby za 2mb było 35 zł, chyba ze była kiedys jakas promocja na którą sie załapałes
     
  16. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    ja własnie mieszkam na wsi, ale jutro jeszcze przedzwonie do netii i zapytam sie czy bedzie wszystko ładnie chodzic
     
  17. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moj kolega na wsi ma w neti i nie narzeka,ale zadzwon i zapytaj najlepiej, tylko ciekawe jaka po polnocy bedzie cena, bo promocja trwa do połnocy i moze byc taka sama cena od jutra jak w neostradzie, zobaczymy
    nie wiecie czy w neti mozna podpisac umowe na rok ?
     
  18. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    zobaczymy, najwyzej zamowie neostrade
     
  19. pln

    pln Banned

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    netia pozwala na załozenie 4 albo 8 mb tylko jesli masz na ich łączach lub uwolnili łącza u ciebie w miescie. na stronie neti jest lista miast w ktorych uwolnili łącza w tym roku było to około chyba 500 miast. Nie we wszystkich uwalniają, tylko w tych które sie opłaca.

    Zadzwoń do netii i Zapytaj ile mógłbyś mieć.
    Netia sie rozwija, zmienia łącza itp. Neozdrada stoi w miejscu zmieniając tylko prezenciki z klawiatury na kamerke internetową.

    Mam netie 4 mb za 49 zł. Ale chyba zadzwonie, żeby mi od nastepnego okresu rozliczeniowego walneli 8 mb. Pewnie z tych 8 mb bedzie smigało 7 ale 10 zł drozej niz 4 mb wiec sie opłaca:D
     
  20. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    mam taka promocje bo mam przedluzenie umowy
     
  21. Pls

    Pls Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko na infolinii od razu wybieraj pomoc techniczną, z technikami lepiej się dogadasz i nie będą Ci ściemniać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum