1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet mobilny i problem z System Linkiem :(

Temat na forum 'LINK' rozpoczęty przez pi0trekk, Marzec 7, 2015.

  1. pi0trekk

    pi0trekk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Szczecin, Poland
    Witam. Mam internet Red Bull MOBILE LTE w modemie ZTE MF823 (HiLink) podpięty do routera TP-Link MR3220 V2.3 i używam po LANie w Aurorze 0.4b. Mam przekierowane porty 3071 i 3072 TCP/UDP, mimo tego Data i Broadcast Port jest Fail, Unity - Pass i mogę wchodzić do pokoi, ale nie pokazuje mi żadnych gier. Przeszukałem cały internet, i mój wniosek jest taki, że to dostawca blokuje porty. Niestety po kontakcie z BOK dowiedziałem się tego samego, że są blokowane i nie są w stanie mi pomóc. Czy da się coś zrobić innego lub jak wygląda ta sytuacja z VPN i czy coś da?
     
    Ostatnia edycja: Marzec 8, 2015
    Johncenastf2016 lubi to.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Są blokowane i nic z tym nie zrobisz

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
    Ostatnia edycja: Marzec 8, 2015
    Johncenastf2016 lubi to.
  4. Pupilek_administracji

    Pupilek_administracji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    145
    Polubienia:
    290
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hamburg
    Miałem ten sam problem z dostawcą internetu Vodafone- Niemcy. Wiec usunąłem przeróbkę RGH.
     
    Johncenastf2016 lubi to.
  5. gruniu

    gruniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2012
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no to ja mam ten sam problem
    w RMB nie moge nawet polaczyc sie zdalnie z routerem
     
    Johncenastf2016 lubi to.
  6. Johncenastf2016

    Johncenastf2016 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2016
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hej mam problem taki że założyłem sobie konto pecetem na xboxunity.com przekierowało mnie na tą stronę z jqe360.com a gdy uruchomię xboxa i próbuję się połączyć z jqe360 wyskakuje mi że hasło lub login nie są poprawne a na kompie normalnie się loguję na tej stronie. Dodam że mam fsd3 v775 a net łączę przez wifi z tabletu internet LTE od plusa
     
Wczytywanie...

Poleć forum