1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet Mobilny- Sposób?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Oski1919, Czerwiec 27, 2011.

  1. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.
    Otóż tydzień temu zamieniłem swoją ofertę Play Mobile 3G na "Pseudo 4G", jednakże jest spora poprawa. (PC)
    Wcześniej w CoD MW 150ms, teraz 60ms. I tak przyszło mi na myśl, że mógłbym podpiąć go do konsoli, ale.... Potrzebuję routera. Wypatrzyłem Huawei D100, tylko:
    1)Jak go skonfigurować?
    2) Czy jest pewność, żę Xbox go "znajdzie"?


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może najpierw spróbuj udostępniania połaczenia internetowego na pc i podłacz lanem pc z xboxem 360.
     
  4. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mógłbyś wytłumaczyć co powinienem zrobić?
     
  5. mlozio

    mlozio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przykro mi, ale ten sposób odpada. w domu tylko jeden komputer, a gram na monitorze...
    Prosiłbym o odpowiedzi co do Router'a.
     
  7. mlozio

    mlozio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli chodzi o router to dokupujesz adapter wifi do Xboxa, chyba, że masz Slimke, która ma już wbudowany. Rozsyłasz sygnał internetu z modemu i chwytasz xboxem, proste.
     
  8. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Konsola Slim.
    Więc tylko podłączyć do Routera i git?
     
  9. mlozio

    mlozio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    U mnie działa, więc u Ciebie też nie powinno być problemu.
     
  10. Oski1919

    Oski1919 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki. A z jakiej sieci masz internet i jaki Router?
     
  11. mlozio

    mlozio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Blueconnect - a router mam dlink DI-524, choć tylko pożyczony.
     
  12. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Nie ma możliwości żeby ci go nie znalazł dobrze skonfigurujesz to na pewno będzie działać.
     
  13. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zapomija o grze na takim internecie w sieci - lagi będziesz miał niemiłosierne
     
  14. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    ta,ja na osiedlówce dość szybkiej (sygnaturka) zdarza sie ze mam spore opoznienia ktore sa widoczne w grze na przykład Sticks And Stones w Nigger Opsie , gdzie opoznienie to najwiekszy wrog. Nie chce myslec co sie bedzie dziac na 3,4G
     
Wczytywanie...

Poleć forum