1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet Multimedia

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bazajaytee, Luty 4, 2010.

  1. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    Witam! czy ktoś posiada internet od dostawcy o nazwie Multimedia? Interesuje mnie czy można zamówić usługę jak nie posiada się telefonu stacjonarnego. Jeśli ktoś taki się znajdzie to proszę o odpowiedź.:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jacekxbox360

    Jacekxbox360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam usługę od Dostawcy "Multimedia Polska" zjmuja sie telewizją kablową ,a internet i telefon stacjonarny to usługa dodatkowa ,działa wszystko na koncentryku ,nie wiem czy jest jakaś inna Multimedia xxxxx ? w tej możesz mieć tylko np.TV i internet i nie musisz brać telefonu.
     
  4. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    tak, chodzi mi o dostawcę Multimedia Polska. Czy jest możliwość wzięcia samego internetu? Tv mam już z Cyfrowego polsatu :/
     
  5. CDaddy

    CDaddy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Tak. Każdy dostawca, tego typu usług, jest zobowiązany do rozdzielenia ich i nie uzależniania sprzedaży jednej od drugiej.
     
  6. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    ok, a czy nie będę musiał płacić dodatkowo za "utrzymanie łącza" tak jak jest to w netii? Nie mam tel stacjonarnego, ale wtyczka jest:DD
     
  7. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    odświeżam
     
  8. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Ja mam kablówkę z multimedia i mam internet 2 mb :) a od 23 do 13 4mb i mi wystarcza nie rozłącza , ping w cs-ie mam dobry ;) żyć nie umierać
     
  9. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    heh, wiem, ale odpowiedz na pytanie:

     
  10. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    postanawiam odświeżyć temat, znam odpowiedzi na poprzednie pytania.
    Teraz niech się wypowiedzą Ci, którzy posadają internet od tego dostawcy i powiedzą czy wszystko ok :)
     
  11. trykosz

    trykosz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    270
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Wprawdzie ja nie mieć internet od Multimedia, ale ja mieć też internet ze ściana. Ja być zadowolony, ja nie płacić za "utrzymanie połączenia". Ja mieć nadzieja, że ja pomógł. :)
     
  12. even ope PL

    even ope PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Aberdeen
    A nie prościej będzie zadzwonić do operatora i wypytać o wszystko. będziesz miał informacje z pierwszej ręki a nie jakieś domysły.
     
  13. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    dzwoniłem i wiem, że nie płaci się za utrzymanie łącza. Teraz co mnie interesuje to to, czy ten net się dobrze sprawuje, czy nie ma lagów itp. itd.
     
  14. even ope PL

    even ope PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Aberdeen
    Więc tak, mam internet w Multimedia Polska prędkość 1mb. Gram w MW2 i powiem że nie ma problemów tzn lagi-ów.
     
  15. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    A powiedz, ile miałeś kresek w MW2? Chodzi o te kreski (siła połączenia) jak jest tabela z graczami podczas gry. :p
     
  16. even ope PL

    even ope PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Aberdeen
    Przeważnie ma na max-a tzn cztery (zielone), oczywiście zdarzają się mecze gdzie mam dwie lub jedną ale to już wina hosta i taki mecz albo zaraz się kończy lub zmienia hosta.
     
  17. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    ok, a ile wyszukuje Ci gry zanim wbijesz na serwer bo u mnie przeważnie trwa to kilka minut i kończy się tym, że wyłączam grę:D
     
  18. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    ja mam z multimedii samego neta o prędkości 256 kbps a mimo to ping w cs max 40.
    do tego w nocy od 23-13 net jest dwa razy szybszy polecam.
    do tego grałem na tym niby wolnym necie przez live zawsze połączenie na zielono żadnych lagów naprawde pożądny necik
     
  19. even ope PL

    even ope PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Aberdeen
    Jak gram sam to nie ma problemy z wyszukaniem meczu. Problem zaczyna się jak gram ze znajomymi, może dlatego że część mieszka na wyspach, kilku w Niemczech, reszta w Polsce-taka mieszanka. Wtedy potrafi nawet chwilę potrwać zanim połączy wszystkich. Przeważnie jest tak że ja i reszta graczy z Polski i Anglii jesteśmy w grze, wyrzuca lub nie łączy znajomych z Niemiec.
     
  20. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    dzięki chłopaki za pomoc ;)
     
  21. Jacekxbox360

    Jacekxbox360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Posiadam łącze 6Mb/0,5Mb od Multimedia Polska i powiem ,że łącze wyciąga swoją prędkość ,jeśli chodzi o pingi to niby są b.d. i nie ma problemów z lagami , chyba ,że grasz w PES2008-2010 , inne gry jak np. FIFA b.d.
    Poprzednio miałem łącze 512Kbp/256Kbp i też było b.d.
    Szybsze łącze wziołem rok temu tylko z powodu PES2009 ,ale było gorzej jak na wolniejszym łączu i już prawie chciałem wyp........ przez okno PES
    Bierz to łącze ,będziesz zadowolony ! ,a najlepiej z TV to zapłacisz śmieszną kasę za np.6Mb w promocji:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum