1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet Na Xbox360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Wilu, Marzec 30, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Wilu

    Wilu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam Wszystkich :). Może mi ktoś napisać krok po kroku (dosłownie) jak zroic internet w Xboxie 360 ?. Mam router. I Wogole probowalem wszystkich sposobow. Wogóle jakby ktos mogl y mi napisac gdzie znalesc te wszystkie ip i wogole bo tam chyba trzeba to wszystko napisac. ;). Dzieki Z Góry Za Pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remaniac

    Remaniac Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    Nic takiego nie trzeba napisać. Ustawienia ustawiasz na automatyczne, podłączasz kabel jedną końcówkę do routera a 2gą do xboxa. Powinno działać, a jeśli nie to prawdopodobnie kupiłeś kabel do telefonu, który jest bardzo podobny. Pozatym temat był wałkowany 100 razy, wystarczy użyć opcji szukaj. Temat w złym dziale.
     
  4. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork

    Nie panikuj.
    Użyj opcji szukaj.
    kup kabel Ethernet i jedną końcówkę włóż do tył€ Xboxa, kieruj się kształtem wtyczki, a drugą włóż do routera... Ustawienia automatyczne i powinno załąpać...
     
  5. Wilu

    Wilu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    wszystko pieknie ladnie ale nie jak sie chce polaczyc to pisze nie mozna sie polaczyc jakos tak
     
  6. Micky78

    Micky78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A skąd masz konsolę? Jak używana to może z banem?
     
  7. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Witam, jak nie zauważyłeś to zły dział...żaden user się nie zachował odpowiednio. Zamykam i kosz, czytanie ze zrozumieniem chyba, nie jest aż tak trudne...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum