1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet orange jak podłączyć ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Piotrek ELO, Kwiecień 19, 2010.

  1. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Mój kolega ma Xboxa 360 Elite i chce podłączyć go do xbl posiada internet orange co ma zrobić aby poprawnie mu działał w xboxie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ma taką karte wsuwaną do laptopa? jeśli tak to nie ma szans, żeby to podłączył pod X

    nie wiem jak jest z netem przez USB ale internet w orange jest bezprzewodowy, a z autopsji wiem, że to g**no, więc nawet gdyby jakimś cudem podłączył, to i tak sobie na luzie nie pogra :(
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    mój kolega ma pc i z netem łączy się przez karte sieciową (ma tylko jedną) a jego ruter/modem ma 4 wejścia enthernet
     
  5. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Jeżeli ten modem jest na USB, to bez problemu. Podłączasz xboxa do komputera po przez kabel ethernet (rj45). Konfigurujesz połączenie (wpisujesz IP, brama itp.), udostępniasz połączenie i heja :)
     
  6. piter1986

    piter1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam internet w Orange - a dokładnie Orange Freedom 1 Mb (który nie jest bezprzewodowy jak wiele osób uważa, jest to po prostu odpowiednik neostrady). Skoro kolega ma router to pewnie wywalił już tego bubla którego dają przy zakupie. Ja zakupiłem router adsl Pentagram Cerberus (przewodowy, dokładnego modelu nie pamiętam, teraz jestem poza domem więc dopiszę jak wrócę). Czy kolega próbował wogóle podłączyć konsolę do routera? Ja włożyłęm kabel gdzie trzeba i nie musiałem nic konfigurować.
     
Wczytywanie...

Poleć forum