1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet osiedlowy- nie moge połączyć się z xboxlive.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ganath, Czerwiec 27, 2011.

  1. Ganath

    Ganath Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.


    Problem tak jak w temacie, nie wiem jak mam się połączyć z xboxlive, chciałbym wejść na chwilę i pościągać jakieś gry arcade ale nie mogę się w żaden sposób połączyć z netem. Próbowałem kontaktować się z usługodawcą ale koleś mnie olewa. Kupno nowego internetu nie wchodzi w grę.


    PS: Czy jeżeli udałoby mi się wejść na xboxlive i zainstalowałbym najnowszego dasha, kopie gier przestałyby mi działać? Bo np. po zainstalowaniu update z dragon age 2 wszystkie cody i halo reach mi nie działały
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Ganath:
    Jesteś pewien, że nie masz oflagowanej konsoli z powodu próby uruchomienia gier z AP25 (Halo: Reach, CoD:MW2, CoD:BO)?
     
  5. Ganath

    Ganath Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak, jest oflagowana wg. programu który pobrałem z tego forum, ale nie przez cod BO tylko przez FABLE 3.
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Z internetem osiedlowym tak to już jest.
    Musisz z administratorem porozmawiać i wytłumaczyć mu o co Ci chodzi.

    A jak już się uda i zaktualizujesz dash to kopie przestaną działać.
    Więc po prostu nie aktualizuj.
     
  7. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Jeśli nie masz routera to może być tak ,że dostawca internetu ma filtr maca ,który nie pozwala na połączenie się xboxowi z internetem.Często jest tak z internetem osiedlowym.
     
  8. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    wystarczy znać mac i samemu go wpisać wszystko wtedy śmiga, bo w innym przypadku u takich dostawców trzeba płacić dodatkowo za podłączony router
     
Wczytywanie...

Poleć forum