1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

internet play a xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 01tomi01, Luty 1, 2011.

  1. 01tomi01

    01tomi01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Jetem nowy na forum i prosiłbym o pomoc.Posiadam internet z sieci play z modemem wpinanym do usb chciałbym podłączyć x do netu ale czły czas wyświetla że nie może pobrać adresu ip.Proszę o pomoc w tej sprawie
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie mozesz podlaczyc modemu na usb bezposrednio do xboxa.
     
  4. 01tomi01

    01tomi01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak zrobić żebym połączył się z netem

    dodam ze nam lapka z vistą
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz podlaczyc konsole pod PC i zaznaczyc opcje udostepniania sieci. Minusem jest to ze PC musi byc caly czas wlaczony, a na playu bedziesz mial lagi.
     
  6. 01tomi01

    01tomi01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz mi napisać w jaki sposób udostępnić sieć?
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  8. ReNeK_Oca

    ReNeK_Oca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oleśnica
    Ewentualnie możesz kupić router (ok. 350zl), ale na playu i innych bezprzewodowych masz ping taki że na pewno nie zagrasz....
     
  9. 01tomi01

    01tomi01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupiłem kabelek i nici z tego na konsoli wyświetla ip 169.254.32.101 maska podsieci 255.255.0.0 a brama 0.0.0.0 co mam zrobić żeby to odpalić tylko proszę wyłożyć łopatologicznie
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    udostępniłeś łączę playa?
     
  11. 01tomi01

    01tomi01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie bo nie wiem jak
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  13. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    Zależy MW2 nie powinien się ciąć
     
  14. 01tomi01

    01tomi01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    można trochę jaśnie
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jasniej sie juz nie da
     
  16. harvester24

    harvester24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam modem Play, połączenie udostępniłem kablem sieciowym i mam 0 słownie ZERO lagów, a testowałem już kilka gier więc niech niektórzy nie piszą bzdur o lagach.
    Jak nie ogarniasz tematu z udostępnianiem to lepiej kupić router i to nie za 350zł jak ktoś palnął, tylko za 140zł ( Edimax 3G-6200N) zdecydowanie lepszy od droższych wynalazków typu Huawei.
     
  17. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jakie masz pingi ??
    Lagi to nie sa tylko maxymalne zwolnienia , blokujace gre na 1s.
     
  18. 01tomi01

    01tomi01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję wszystkim za wskazówki jestem zadowolony udało się połączyć
    Pozdrawiam
     
  19. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Widzisz internet mobilny ma jedna wade nigdy nie zostal zaprojektowany do niskich pingow, a i pingi zaleza od stacji bazowych tzn jak sa daleko, jak obciazone itd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum