1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet przez router

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wolin, Październik 4, 2014.

  1. wolin

    wolin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Otóż chciałem podłączyć swoja konsolę do internetu kablem przez router w celu zaktualizowania Dasha. Xbox łączy się z internetem, dostaje swoje IP lecz nie łączy się z siecią. Co może być tego powodem? Przeszukałem duzo tematów, ale wciąż nic nie pomogło.

    router: Cisco

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie masz czasem rgh? Jesli tak to nie zrobisz uodate
     
  4. wolin

    wolin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    przeczutaj swój post. Zastanów się i zrób ponownie to co chcesz... Pytasz o podłączenie konsoli do internetu w celu update. Na rgh nie robi sie update przez internet tylko generuje sie orzez aplikacje na pc nowy wsad ktory wgrywasz. Nie ma to nic wspólnego z internetem...
     
Wczytywanie...

Poleć forum