1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

internet w komputerze i xboxie jednocześnie

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez torwars, Czerwiec 25, 2012.

  1. torwars

    torwars Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jadę niedługo do dziadków i oni tam mają podobny do tego modem Dialnet: http://obrazki.elektroda.pl/4605555300_1313443579.jpg
    Jeden port jest zajęty kablem od telefonu, drugi od kompa. Czy da się jakoś zrobić, żeby mieć jeszcze internet w xboxie? Coś kupić, zmienić modem ? Kupiłem XBL na 2 miechy i szkoda aby przepadły :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    weż swój ruter do dziadków, podepnij się i będzie hulać albo karte sieciową wypnij z kompa, weź kabel i kombinuj na miejscu.
    mniej zabawy będziesz mieć jak ruter gwizdniesz ;D
     
  4. hiob350

    hiob350 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nie chce zaśmiecać forum więc podpinam sie pod temat :)

    Posiadam modem Thomson TWG870, który obsługuj laptopa poprzez wi-fi, wszystkie gniazda są wolne, chce połączyć kablem sieciowym xboxa 360 z ruterem.

    Napisałem to jak najłatwiej umiałem :p proszę o pomoc
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    myślę, że w Twoim przypadku najlepszym i najprosztszym rozwiązaniem jest wpiąć kabel sieciowy do routera (jedną końcówkę) i do konsoli (drugą końcówkę tego samego kabla)
    ja też
     
  6. hiob350

    hiob350 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    akurat kable są podłączone... zresetowany ruter pomógł teraz mam większy problem z odpaleniem B3 online, aktywowałem kod Powrót do Karkand i nie moge dlaej grać bo nie wiem jak konta powiązać, i wyskakuje info że użytkownik nie ma uprawnień czy cos takiego
     
  7. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Nie masz konta GOLD... o_O
     
  8. hiob350

    hiob350 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a za golda się płaci? fakt faktem jak zakładałem 1 konto live to robiłem bez płatności,
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak płaci. Jak zakładasz nowe konto na nowej konsoli to dostajesz 1msc gratis. Potem trzeba płacić
     
  10. hiob350

    hiob350 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sory że tak męcze, ale nie ogarniam tego czyli jak wykupie golda za 120 na rok, bo aktywuje b3 to rozumiem, ale **** nie ogarniam jeżeli zakładam konto na ea podaje adres skrzyni na gmail(bo wp nie akceptuje) dostaje potwierdzenie rejestracji mejla aktywuje go a ciągel mam info że meil niezatwierdzony
     
  11. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Na nowej konsoli to są 3 msc gratis ale na 3 różnych kontach :)
     
  12. hiob350

    hiob350 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziś kupiłem pakiet na rok za 128 na dotpay, kod dostane na mejla czy jak ?
     
  13. Kamilloks

    Kamilloks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sulechów
    To zależy od sprzedającego. Ja nie wiem gdzie to kupiłeś itp itd więc ci nie powiem. Ja kupuję na allegro i nie mam problemu. Przelewam hajs, wysyłają skan i mam. A te dotpay całe to widzę że jest system przelewów a nie sklep. Więc konkretnie może daj link do strony/aukcji na której kupiłeś.
     
Wczytywanie...

Poleć forum