1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

internet w WMC

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez manial, Październik 18, 2009.

  1. manial

    manial Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bogatynia
    witam mam problem, otoz zainstalowalem plugin do WMC ktory umozliwia przegladanie stron na podlaczynm do niego xboxsie 360, jest niestety taki maly problem gdy wpisuje adres wyskakuje mi komunikat o active x pytajacy sie czy mam go wlaczyc czy tez nie :) gdy proboje wcisnac TAK niesety WMC nie odpowiada :( o co chodzi, probowalem przeinstalowac i nic, mam czeska viste home premium x 360 arcade
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
    Jest to wina pluginu ponieważ n zostal stworzony dla komputerów gdzie mamy kursor i możemy kliknąć TAK czy też NIE( w ogóle pluing nie jest przystosowany pod Xbox 360 - niestety:( )
     
  4. angelares

    angelares Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Skad kolego zassales ten plugin?
     
  5. HanYs69

    HanYs69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Autor tematu chyba pisał o plugin'ie, stworzonym specjalnie dla Xboxa 360, bo na cholerę komu plugin umożliwiający przeglądanie stron na komputerze? Bez niego się nie da?
    Tak ja to zrozumiałem i chętnie posłucham czegoś więcej o tym wynalazku.


    Edit:
    Co do linka to jeśli dobrze znalazłem mozna go zassac tutaj:
    http://www.anpark.com/software.aspx

    MCEBrowser
     
  6. angelares

    angelares Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ja mam z nim podobny problem, z ta roznica, ze kontrolka wogole sie nie uruchamia. System Seven 64bit z IE8 oczywiscie.
     
  7. Kyokushin

    Kyokushin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem mam taki sam. Nawet wystawiłem plugina na lokalnym serwerze (tak aby nie wyskakiwał ten ekran) ale wyskakuje inny ekran.
    Myślę że trzeba jakoś mądrze wyłączyć zabezpieczenia activex w Viście/7 i będzie działać - niestety - jeszcze nie rozgryzłem jak.
    Plugin ogólnie chodzi - niektórym a niektórym nie.
     
  8. Bocik13

    Bocik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Właśnie zależy mojemu koledze np wszystko chodzi
     
  9. angelares

    angelares Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak pisze coder tego plugina wesrja ta przeznaczona jest na systemy 32bit i na 64bit bedzie sie sypac.
    Z tego co ow mily pan referuje na swojej stronie na systemach 32bit powinno dzialac.
    Niestety sam mam wszedzie win7/64bit i ten sam problem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum