1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet w X360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Razor3100, Listopad 27, 2008.

  1. Razor3100

    Razor3100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siema!
    Zamówiłem sobie X360 Arcade z przeróbką i teraz zastanawiam sie tak jak tam wygląda sprawa z internetem.
    Czy da sie korzystac z niego normalnie przez przeglądarke i czy trzeba wykupic sobie XBL żeby móc korzystac z netu?
    Aha i czy da sie połączyć z netem przez router?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Przecież w xboksie 360 nie ma przeglądarki internetowej o_O

    Lol, a przez co innego ty byś chciał?
     
  4. Razor3100

    Razor3100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ciekawe skąd to wzioł? Może jakiś chip do systemu albo coś?
     
  6. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hah, nie widzicie ze on ma MediaCenter Windowsa? Nie ma Xboxa360 Dasha tylko ma kompa do TV podpiętego i xboxa. pic na wodę =]
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie ma kompa do tv podpietgo tylko udostepniony komp z windows media center przez siec. jak sie obydwa te maszyny tak polaczy to mozna korzystac z tego co jest na kompie w WMC na konsoli.
     
  8. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    RAcja :D Nie obejżałem calego :D
     
  9. Razor3100

    Razor3100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No ale po zmianie DASHA albo czegos da sie korzystać z przeglądarki?!
     
  10. adi17messi

    adi17messi Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    nie niestety nie ma takiej opcji na razie... może kiedyś
     
Wczytywanie...

Poleć forum