1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet w XBOX 360 poprzez komputer

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hikaru, Marzec 23, 2013.

  1. Hikaru

    Hikaru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem. Mianowicie korzystałem z wielu poradników zamieszczonych w Internecie, jednakże mój XBOX podczas szukania sieci zawsze wywołuje errora, który mówi mi o błędnym adresie IP, chociaż zrobiłem tj. w poradnikach. Podłączam XBOXA poprzez kabel Ethernet do komputera i w taki sposób chcę go wreszcie podłączyć do Internetu. Czy ktoś mógłby mi pokrótce opisać jak prawidłowo podłączyć XBOXA do Internetu mobilnego Blueconnect?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    1 osoba to lubi.
  4. Hikaru

    Hikaru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To kabel Ethernet jest krosowany? Mam zwykły kabel Ethernet. Jestem w temacie kabli zupełnie zielony, więc przepraszam, jeżeli czegoś nie zrozumiem. Za chwilę skorzystam z tego oficjalnego poradnika. : >
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    [​IMG]

    Tutaj masz schemat jak będziesz chciał sam robić przewód.
    Zamieniasz żyłę 1 z 3 i 2 z 6.

    Powodzenia.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Hikaru

    Hikaru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    One more question. x_X Mam skrosować obie końcówki?
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Nie tylko jedna stronę.

    Tutaj masz dobry obrazek jak poukładać kolorami żyły w końcówkach RJ.
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum