1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet w Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Arek Grygorcewicz, Grudzień 22, 2014.

  1. Arek Grygorcewicz

    Arek Grygorcewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława, Poland
    Witam, chciałbym się was zapytać w jaki sposób mogę się połączyć z Xbox 360? Chodzi mi o połączenie przewodowe czyli [Modem>Xbox360] Co mam ustawić w xbox 360 ? Żeby się połączył ??
    Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Po prostu wejdź w ustawienia sieci wepnij kabel i przetestuj połączenie
     
  4. Arek Grygorcewicz

    Arek Grygorcewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława, Poland
    Ale ja mam modem na hasło to gdzie mam to wpisać ??
     
  5. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jaki to modem - i jaki to dostawca internetu ?
     
  6. Arek Grygorcewicz

    Arek Grygorcewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława, Poland
    To chyba to : Dialog T263R1-A0

    EDIT#
    To napewno ten model !
     
  7. Skater

    Skater Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2014
    Posty:
    50
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kup router z wejściem na USB specjalnie dla modemu
     
  8. Arek Grygorcewicz

    Arek Grygorcewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława, Poland
    Router mi nie dziala ... A wiem że można połączyć sie do xbox przez kabel tylko nie wiem jak ;/
     
  9. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    W ustaleniach sieci weź na drugą zakładkę ram powinno się wpisać haslo i coś jeszcze
     
  10. Arek Grygorcewicz

    Arek Grygorcewicz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oława, Poland
    Dokładniej ??

    EDIT

    Jak podłączam kabel to xbox to modem nic nie widzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum