1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

internet w xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez agent, Marzec 22, 2011.

  1. agent

    agent Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Nie mam kąpletnego pojęcia o internecie w konsoli. chciałbym sie dowiedziec jak sie podlacza neta do xboxa i na czym polega xbox live i jak sie zarejestrowac. Gralem wczesniej tylko na piratach, a teraz mam nie przerobiona konsole i chce se pograc w necie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Odpowiedz szybka i na temat - dział artykuły na tym forum to coś dla Ciebie :)
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Zeby grac przez neta musisz miec konto gold za ktore sie oczywiscie placi, co do sposobow polaczenia konsoli z netem to sa w sumie dwa albo kablowo RJ45 albo po przez wifi, jak masz konsole w wersji slim to juz masz wbudowany adapter wifi jak nie to trzeba dokupic
    Od kogo masz neta i jak wyglada podlaczenie neta pod twoj komputer, masz router ?
     
  5. agent

    agent Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    szczerze to nie mam jeszcze neta bo szukam ofert i nie mam domowego.Wiec chcialbym internet satelitarny lud radowo chyba ze kupie sobie kabel ktorym podlacze sie z lini do kompa i za jego korzystanie bede dodatkowo placil
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Napisz to raz jeszcze bo tak neta satelitarnego praktycznie nie ma bo koszta uzytkowania sa za duze i obecnie nie oplacalne, radiowy zalezy jaki bo kabel moze isc do domu, a z routera moze ci isc radiowo

    O jakim kupowania kabla mowisz ?
     
  7. agent

    agent Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    chodzi mi o taki kabel zamiast telefonu domowego za ktory firmie placi sie pieniadze za jego korzystanie np. firmie tp.
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To czy neta masz po laczach telefonicznych RJ11/12 (ADSL) czy to kablu sieciowym RJ45 nie ma wiekszego znaczenia, osobiscie odradzam korzystania z firm osiedlowych tzn kabel sieciowy RJ45 przychodzi do domu i podlaczasz bez modemow, routerow itp do kompa
    To ze net ADSL idzie po laczu telefonicznym to nie ma znaczenia, do tego nie trzeba miec wcale telefonu, a to ze to jest wymog operatorow to juz jest ich sprawa i sprawa abonenta ktory sie na to zgadza
     
  9. Buloff

    Buloff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jeśli chcesz grać to zapomnij o podłaczeniu radiowym czy satelitarny, za duże opóźnienia, tylko po kablu się nadaje
     
  10. agent

    agent Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    dzieki a o co chodzi z tym kontem gold , bez niego grac przez neta sie nie da. To nie działa tak jak w kompie?
     
  11. meelman

    meelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Tylko na koncie gold możesz grać online.
     
  12. agent

    agent Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    to musze placic za neta i za konto gold
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tak.
    Aby grać online na Xboxie 360 musisz zakupić GOLD-a :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum