1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet w XBoxie 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Arex962, Luty 28, 2011.

  1. Arex962

    Arex962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zagórzany
    Witam!
    Mam parę pytań dotyczących internetu w XBoxie 360.
    A więc mam internet z orange bezprzewodowy i czy mogę go podpiąć bezpośrednio do XBoxa 360?
    I jak skonfigurować ustawienia na XBoxie 360? Żeby dobrze to działało
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Santi1989

    Santi1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    musisz połączyć Xboxa z PC i udostępnić internet
     
  4. westg

    westg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    nie ma opcji wpinania modemu w konsolę.... Xbox kożysta z lanu czyli sieci stworzonej za routerem bądź switchem...
     
  5. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up ORTOGRAFIA przecież to aż gryzie w oczy !!!
    @temat możesz podpiąć przez modem ale wtedy x'a podłączasz do pc i modem do pc, jest poradnik na forum na ten temat
     
  6. kretos666

    kretos666 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak jak mówi kolega ;P możesz też kupic router ;) i bezpośrednio do routera podpiąć xboxa ;)
     
  7. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
  8. tonek12

    tonek12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gdy podłączysz kablem ethernat pc i xbox`a musisz mieć kompa włączona gdy korzystasz z xbox live.
     
  9. Gadamer

    Gadamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chwaszczyno, Gdańsk
    prosto i wygodnie router+modem i kablem ethernet do Xboxa360
    Sam tak mam i nie narzekam, przynajmniej od 0:00 do 8:00
     
  10. rafi195

    rafi195 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chrzanów
    witam mam pytanko mam internet bezprzewodowy z ery i jak go podłączyć do konsolki( nowa slim) dodam ze link z tematu 6 nie działa..podziękował z góry
     
  11. kajoj53

    kajoj53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak WIFI to dokup przystawke
     
  12. rafi195

    rafi195 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chrzanów
    tak wifi a możesz mnie pokierować jaka przystawkę..bo nie ogarniam..
     
  13. ostrymiglanc

    ostrymiglanc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ELBLĄG
  14. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Poczytaj lepiej forum bo zle piszesz, slim tego nie potrzebuje bo ma juz wbudowane wifi ale zeby je odbierac potrzebny jest router, a nie modem

    Jesli masz na mysli modem na usb (cos jak pendrive) to nie podlaczysz do konsoli, aby swobodnie korzystać z neta to
    potrzebny ci router np edimax 6200n
     
  15. ostrymiglanc

    ostrymiglanc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ELBLĄG
    racja nie doczytalem, a kolega ma racje, jak masz slima to masz wbudowane wifi i potrzebujesz ruter zeby sie polaczyc.
     
  16. rafi195

    rafi195 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chrzanów
    no wielkie dzięki... czyli edimax 6200n i po sprawie jeszcze raz podziękował.
     
Wczytywanie...

Poleć forum