1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet w Xboxie RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grubas, Lipiec 30, 2013.

  1. Grubas

    Grubas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam,
    Mam xboxa przerobionego na RGH z nowy dashboardem. Czy w ogóle mogę połączyć się z internetem? Bo gdy chce się połączyć to wchodze do starego dasha i testuje połączenie i wyskakuje mi że internet nie działa.
    Jak mam się połączyć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pokazuje błąd, ponieważ nie łączy się z XBLive, XBL jest na RGH zablokowany, bo dostałbyś bana, net podłącz i w FSD zobacz w lewym dolnym rogu czy adres IP się pokazuje.
     
  4. Panpila

    Panpila Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2013
    Posty:
    18
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Niepotrzebnie wchodzisz do starego dasha. Jak wszystko dobrze połączysz to w lewym dolnym rogu powinien ci się wyświetlić adres ip kosnoli.
     
  5. Grubas

    Grubas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli muszę podłączyć przez kabel Lan? Mogę przez wi-fi?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Możesz przez wi-fi
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Polacz sie z routerem i tyle. Tak jak pisza powyzej wystarczy ze uzyskasz adres IP.
    Kabel, wifi nie ma znaczena.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Grubas

    Grubas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    W sumie to w lewym dolnym rogu już mam jakiś adres ip i status Idle

    Czy istnieje jakaś pożliwość pobierania patchy do gier?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  9. paul323

    paul323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    W fsd w zakladce gry xbox 360 najedz na gre i wcisnij Y, powinny ci sie wyswietlic opcje, wybiesz manage title updates.

    Wysyłane z mojego Xperia x10 Mini Pro za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum