1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet w xboxie z przeróbką RGH.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TheMatttiiiii, Styczeń 21, 2014.

  1. TheMatttiiiii

    TheMatttiiiii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam xboxa 360 slim z przeróbką RGH i chciałbym dać do niego internet lecz gdy go podłączam i testuje połączenie pisze mi, że jest połączony z moją siecią wi-fi a z internetem nie. Gdy nacisne więcej informacji pisze mi: Serwer DNS nie rozpoznaje nazw serwerów usługi Xbox Live.
    Proszę o szybką pomoc pozdrawiam!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    RGH ma zablokowane łączenie z internetem... Jest o tym dziesiątki wątków.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  4. TheMatttiiiii

    TheMatttiiiii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli moge zapomnieć o zagraniu z kolegami przez xbob live?
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak możesz zapomnieć o Xbox live. Jedynie na Rgh mozna grać przesz system link


    Wysłane z telefonu L710
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Rozwinę trochę twoją wypowiedź - Mając RGH można ustawić blokadę DNS Xbox Live, konsolę możesz podpiąć do neta i pobierać TU, okładki na konsoli. Jeżeli DNS są zablokowane to nie dostaniesz bana, gdyż po prostu się nie podłączysz do XBL.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  7. michalb77

    michalb77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    To ja tak chyba mam zrobione, bo okładki pobiera, ale Czy DNS XBL jest zablokowane tego nie wiem.
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli nie masz DashLauncha to pobierz:
    http://www.realmodscene.com/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=720
    Rozpakuj i wrzuć na pena / dysk konsoli i odpal default.xex (w folderze Installer) za pomocą File Managera.
    Następnie przejdź do zakładki Sieć i zobacz czy masz włączone liveblock i livestrong.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum