1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet w xbox'sie rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xxstachu, Listopad 18, 2013.

  1. xxstachu

    xxstachu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Siemka, chciałbym załączyć sobie okładki do gier, ale nie chce mi się kombinować z ruterem i kalbem ethernetowym - moje pytanie to czy da się podłączyć pudełko przez wi-fi ? czy tylko przez kabel?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Widzę, że masz SLIM'kę . Wejdź w org dash'a i przestaw na wi-fi.
     
  4. xxstachu

    xxstachu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Emm, a gdzie znajduje się ten org dash?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pewnie masz FSD ... więc przycisk GUIDE na padzie i daj USTAWIENIA SYSTEMU , albo odpalając konsolę trzymaj cały czas RB.
     
  6. xxstachu

    xxstachu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Chodzi Ci o Ustawienia sieci->> i wybrać swoją sieć wi-fi? Jeżeli ją podłącze do xbox live to dostane bana? i czy będę mógł dodać te okładki?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprawdź w dashlaunch'u czy liniki : LIVEBLOCK i LIVESTRONG masz uaktywnione,
    lub podejrzyj plik LAUNCH.ini i te linijki mają być ustawione na TRUE,
    jeśli tak masz, to z XBL się nie połączysz.
     
  8. xxstachu

    xxstachu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Kurde, szczerze Ci powiem, że jestem kompletnym noobem w tych sprawach, tak na prawde potrafię tylko pobierać gry i ew. je przetworzyć na god/xex.

    Mógłbyś troche prościej? Gdzie jest dashlaunch? sorka, że tak lamie ale naprawde wcale nie interesuje się xboxem poza graniem.
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  10. xxstachu

    xxstachu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    A czy dashlaunch przerabiacze wgrywają do konsoli czy trzeba to samemu zrobić? jeżeli wgrywają to jak go uruchomić ?

    [dobra chyba już wiem]
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  12. Crest

    Crest Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza
    Poczytaj wątki od kolegi i będziesz na pewno dużo więcej wiedział. W FSD wejdź w file manager, na swój dysk i tam powinien być folder dashlaunch'a, i tam go uruchamiasz.

    Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum