1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet + xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hosee, Grudzień 3, 2010.

  1. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siema

    Mam pytanie, czy jak chce pograć przez XBL to potrzebuje routera/switcha czy mogę sobie po prostu wepchnąć kabel ETHERNET do konsoli i to wszystko?
    A może to potrzebuje jakiejś większej filozofii?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Muntrill

    Muntrill Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    wszystko zalezy od twojego dostawcy internetu. Innymi slowy wiekszośc lokalnych dostawców (np. osiedlowi, miejscy) nierobi z tym problemow i wystarczy wpiac kabelek ethernet do x'a wlaczyc na automatyczne ustawienie parametrow sieci i juz..
     
  4. sekta999

    sekta999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w przypadku ADSL czyli neo,netia itp. jest tak samo,ale musisz mieć router.na livebox też działa.
     
  5. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam internet od prywaciarza który ciągnie bodajże od netii
     
  6. Muntrill

    Muntrill Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    innymi router po drodze i gites...w ostatecznosci bedzie trzeba recznie ustawic.. ale to w ostatecznosci
     
  7. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli nie da rady wyjąć kabla z kompa i wsadzić do konsoli
     
  8. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    poprostu wyciagnij ten kabel wsadz do konsoli odpal konsole i powinno smigac
     
  9. mafol

    mafol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    i jak, dziala? bo tez mam konsole ale czekam na router :) i gram singla poki co ;)
     
  10. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jesli od modemu idzie ci kabel rj45(taka szeroka wtyczka od internetu) to mozesz bezposrednio go podlaczyc
     
  11. Lolek17

    Lolek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    ja mam taką czarną wtyczkę w której są dwa wejscia na kabel ETHERNET jeden jest odprowadzany gdzieś na pole do anteny na dachu a drugi od tej wtyczki podpięty do kompa
    odpiołem od kompa w włożyłem do xboxa i działa
     
  12. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Wystarczy ze podlaczysz "internet" do xbox'a. Wszystko jedno jak.
    Mozesz zapiac bezposrednio modem do xboxa, mozesz przez switch, mozesz przez router, hub etc.... Jak Ci wygodnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum