1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

internet xbox arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez anczos53, Czerwiec 15, 2011.

  1. anczos53

    anczos53 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam xboxa arcade i chce podlaczyc go do internetu. Czy jest mozliwosc podlaczenia przez karte sieciowa USB (podobne do pendrive), jezeli mam liveboxa przy komputerze w jednym pokoju a w drugim odbieram sygnał z takiej samej karty USB i wszystko działa (drugi komputer), xbox jest w drugim pokoju..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Devox4

    Devox4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musi być oryginalny adapter MS , inaczej nie da rady
     
  4. anczos53

    anczos53 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  6. anczos53

    anczos53 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja jestem zielony w tych sprawach, podaj link jak mozesz to tego adaptera
     
  7. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
  8. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
  9. pawlenko

    pawlenko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jak nie chcesz mieć takiego wydatku to kabel ethernetowy ,podpinasz do xboxa i do kompa , w kompie zezwalasz tej sieci na korzystanie z połączenia internetowego i jak komputer w pokoju nr 2 jest włączony to xbox który jest podłączony do tego komputera ma dostęp do internetu . Przynajmniej ja tak robiłem jeszcze jak miałem jaspera phata teraz slim więc korzystam z wbudowanej karty
     
  10. anczos53

    anczos53 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzieki za linki, jezeli podłacze ten adapter do xboxa to co pozniej, musze jakos wyszukac siec z komputera czy jak?:>
     
  11. pawlenko

    pawlenko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    podpinasz go do xboxa i łączysz się z siecią poprzez xboxa a nie kompa

    chyba że chcesz się połączyć poprzez kabel ethernetowy tak jak opisałem wyżej czyli

    ROUTER >> PC << XBOX
     
  12. anczos53

    anczos53 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. marko_25

    marko_25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Adaptor Wifi Microsoft oryginalny i jazda...
     
Wczytywanie...

Poleć forum