1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet xbox arcade !!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gamerr, Grudzień 18, 2011.

  1. Gamerr

    Gamerr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam . Mam xbox-a arcade . Chciałbym go podłączyć do neta , lecz nie mam go w tym pokoju gdzie jest router ;/ ktos ma jakies pomysły jak to podłączyć ? Bo arcade nie ma wifi ;c . Proszę o pomoc ;c:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak nie chcesz ciągnąc kabla to można użyć Access Pointa np TP-Link TL-WA500G, działa on na zasadzie ściągania sygnału wifi i wysyła go po kablu w twoim przypadku do konsoli
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  5. Gamerr

    Gamerr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @Brudsien
    Mógłbyś mi opisać jak to mam zrobić ?
     
  6. matush

    matush Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zajrzyj na stronę, wszystko ładnie opisane na przykładzie TP-Link TL-WA500G >Kliknij mnie
    Przykład opiera się o dekodery tv sat ale konfiguracja samego tp-Link taka sama.
     
Wczytywanie...

Poleć forum