1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet xbox;]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adox, Czerwiec 3, 2011.

  1. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem tu nowy wiec prosze o pierwszą pomoc:p
    Chciałbym zrobić sobie takie cos

    Router-----przez wi fi do pc ----- przez lan do xboxa

    Wiem że jest to realne bo wujek google znalazł duzo tematów ale nie ma wyjsnione jak to zrobic
    Prosze o odp!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    W routerze klonujesz adres MAC pc.
    A kabel z routera do karty sieciowej Xboxa.
     
  4. adkornx

    adkornx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale mi chodzi nie żeby router lączyć z xboxem tylko
    Router-----przez wi fi do pc ----- przez lan do xboxa
     
  5. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  6. adox

    adox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To niestety nie działą poniewaz gdy to robie internet siada;/
     
  7. Buloff

    Buloff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to nie znaczy że nie działa tylko że ty nie umiesz tego zrobić, sprawdź czy nie masz konfliktu w adresach IP na kartach sieciowych i czy są ustawione dnsy
     
Wczytywanie...

Poleć forum