1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet z komputera

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ruzyk, Sierpień 8, 2009.

  1. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    Witam
    chcę kupić model Premium i mam pytanie co do podłączenia internetowego
    Nie mogę drogą kablową bo mam Router w piwnicy a Xboxa będę trzymał na 1 pietrze a komputer jest połączony z internetem za pomocą adaptera bezprzewodowego.
    Czy mogę podłączyć kabel internetowy z Xboxa do komputera i stamtąd czerpać internet?
    lub czy istnieje modem bezprzewodowy do Xboxa?
    szukałem takiego tematu na forum lecz niestety nie znalazłem, jeśli taki istniej to przepraszam za robienie bałaganu i proszę o link do tematu

    z góry dziękuję pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. wisien

    wisien Banned

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    przejsciowka jesli nie ma sie wtyczki ethernet w komputerze
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    chyba komp musi byc z przed 10 lat zeby nie mial lanu na pokladzie :)
     
  7. wisien

    wisien Banned

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moj stary siedmioletni co nagrywam nim plyty nie ma, a kosztowal wtedy 4000 bez monitora :) necik normalnie z laptopika klade na stolik wtykam kabelek i jest kul filmy i wszystko smiga :)
     
  8. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    Dzięki za pomoc :D
    proszę o zamknięcie tematu
     
Wczytywanie...

Poleć forum