1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

internet

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateusz Operchalski, Sierpień 7, 2015.

  1. Mateusz Operchalski

    Mateusz Operchalski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pszczyna, Poland
    Witam!
    Przepraszam, że moje pytanie troche odbiega od xboxa ale nie wiedzialem na jakiej stronce zadac to pytanie.
    Posiadam router TP link z wejsciem USB na modem z internetem mobilnym.
    Moj problem jest taki, że gdy włączę router internet normalnie dziala dowoli , ale jesli skonczę korzystac z mojego wifi, nie przesyla zadnych danych, i ponownie chce po okolo 10 minutach sie podlaczyc internet nie dziala, a same urzadzenie wraz z routerem chodzi,migaja diody itd. Posiadam router tp link + modem zte mf631, i zawsze musze wylaczyc go i właczyc i znow dziala.
    Co moze to powodowac? POMOCY!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zmień soft i skonfoguruj wszystko od nowa , możliwe że pomoże
     
  4. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    A czy w ustawieniach tplinka nie masz przypadkiem przechodzenia routera w tryb oszczędności po 10 minutach jak nie jest podłączony żaden klient?

    Wysłane z mojego LG-D722
     
Wczytywanie...

Poleć forum