1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartek2202, Listopad 29, 2010.

  1. bartek2202

    bartek2202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem , że podłączam do portu USB internet kablowy , a w xboxie nie chce go znaleźć.Co zrobić?Sprawdzałem każdy port.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Internet kablowy wpina się do RJ45 a nie USB
     
  4. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Jak zainstalujesz sterowniki od modemu na x360 to wtedy zadziała :D
     
  5. bartek2202

    bartek2202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak nie zainstaluje sterowników to tylko ten kabel RJ45?
     
  6. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak by nie patrzec rj45 to standardowa internetowa wtyczka
     
  7. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    To byla ironia. Nie zainstalujesz zadnych sterownikow na xboxie...
     
  8. h4xor

    h4xor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dabrowa Górnicza
    Internet po USB ?^^ Dosyć ciekawe :D
     
  9. h3ro

    h3ro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Właśnie od kiedy internet wpina się na USB, chyba że takie coś w stylu iPlusa itp.
     
  10. bartek2202

    bartek2202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A przepraszam , w jaki inny sposób podłącze do laptopa internet kablowy?Z modemu wychodzi kabel , który jest zakończony wtyczką USB.Do modemu wchodzi inna wtyka jedynie.
     
  11. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Myślcie ludzie tak internet jest przez USB z modemu lecz musisz mieć router aby podłączyć xbox 360 i PC a samego xbox 360 przez modem się nie da możesz też podłączyć modem do PC i z PC do xbox 360 pociągnąć .
     
  12. bartek2202

    bartek2202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak mogę z PC do xboxa przeciągnąć?
     
  13. Pontas

    Pontas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Sadzę żebyś dokładnie sprawdził modem ponieważ z USB to trochę problem. Kup kabel z RJ45 ponieważ xbox to prymitywne urządzenie i nie zainstaluje ci żadnych sterowników od kart sieciowych i innych kabli.
    PS. Poczytaj więcej w temacie o omijaniu blokad regionalnych których już teraz nie ma ale tam podłączano się poprzez kompa do Xbox.
    Good Luck.
     
  14. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Mam pytanie nie dało by się do Xbox'a zainstalować sterowników Plug&Play?
     
  15. Pontas

    Pontas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Xbox to prymitywne urządzenie niestety nie.
     
  16. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Możesz jeszcze podpiąć xa do kompa za pomocom kabla Ethernet i udostępnić łącze kabel musi być zkrossowany (czy jakoś tak) też miałem kiedyś modem na USB teraz mam router z Wi-Fi i jestem zadowolony wszystko podepne pod internet tobie też polecam zakup routera zawsze się przyda. Pozdrawiam
     
  17. Pontas

    Pontas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Kolega powyżej wytłumaczył ci większość procesu ale najlepiej przeczytać o dawnym omijaniu blokady regionalnej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum