1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez microice, Luty 28, 2011.

  1. microice

    microice Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chciałbym się dowiedzieć jak skonfigurować internet żeby móc używać xbox live (mam liveboxa).
    Proszę o szybką odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. microice

    microice Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli muszę to kupić Wireless Network Adaptor?
     
  5. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Jeśli chcesz mieć internet przez wifi ,a nie masz wersji slim to tak.
     
  6. microice

    microice Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale mam wersje slim i mi nie działa xbox live
     
  7. BogdanROX

    BogdanROX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprawdź ustawienia sieci WiFi na liveboxie i swojej konsoli, sprawdź czy xbox wykrywa twoją sieć i się podepnij ( hasło i rodzaj szyfrowania musisz ustawić ten sam co masz na liveboxie ). Poczytaj instrukcję od livebox'a jak sprawdzić ustawienia WiFi, tam masz wszystko ładnie opisane.
     
  8. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Może masz jaki filtr maca albo ip ustawiony.
     
  9. dmoroz89

    dmoroz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    w liveboxaxh jest o tyla taki problem ze musisz przypisac adres mac konsoli do liveboxa, tzn, w momencie gdy konsola chce sie polaczyc z liveboxem to pod spodem liveboxa jest taki przycisk "WPS" podajze, obok reseta, wciskasz go i wtedy automatycznie adres max konsoli dodaje sie do liveboxa i wtedy wszystko powinno dzialac :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum