1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ceronn113, Kwiecień 16, 2011.

  1. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Witam.

    Mam takie pytanie, posiadam na PC internet neostrada TP z modemem ( jeden kabel idzie do kompa, drugi do gniazdka ) posiadam takze, karte sieciowa w kompie. I moje pytanie brzmi: Gdy kabel co idzie z modemu do kompa podlacze do xboxa w gniazdko USB, to bede mial internet na xboxie?

    Jezeli nie, to prosze o inny sposob....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Podaj dokladny model tego modemu ale podejrzewam ze masz niesamodzielny modem wiec nie zadziala on z xbox bo potrzebuje pc zeby wykonac polaczenie, mozesz udostepnic polaczenie z modemu karcie sieciowej i polaczy kablem sieciowym kompa i xboxa lub kupic router i to jest bardziej wygodniejsze bo komputer nie musi byc wlaczony ze xbox mial neta
     
  4. wronkas

    wronkas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam.

    A otoz mam problem z konsola ktora nie chce sie polaczyc z internetem netia probowalem przez wi-fi i przez kabel sieciowy i nic nie pomoglo dalej wyskakuje ze nie udalo sie polaczyc z siecia model routera to ASMAX 1004g pomocy!. z gory dzieki ;D
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Wybierasz swoja siec wifi ?
    Jaki masz rodzaj zabezpieczenia sieci ?
    Haslo podajesz prawidlowe ?
     
  6. wronkas

    wronkas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Tak
    Rodzaj to WPA
    Raczej Tak
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Upewnij sie czy wpisujesz dobre haslo, zaloguj sie na router i zobacz czy nie masz WPA mixed mode, zmien WPA na WPA2 AES
     
  8. Radzio15

    Radzio15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płońsk
    jak nie poradzisz sobie z tym to zadzwoń do dostawycy i on Ci wszystko poustawia (tak jak mi)
     
Wczytywanie...

Poleć forum