1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

internet

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wwwsewe, Październik 13, 2011.

  1. wwwsewe

    wwwsewe Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam matka zamowila internet z tp z liveboxem 6 mb i dała wariant nie mam linii telefonicznej tp,i dzisiaj to przysłałli ,moje pytanie to jak mam to zainstalowac i wgl zeby dzialał net? bo chcialbym sb gry posciagac na xa :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Greg84

    Greg84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chcesz mieć internet na xbox-ie czy na pc?
     
  4. wwwsewe

    wwwsewe Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na komputerze,czy musze jakies kable mieć czy coś?
     
  5. chladek317

    chladek317 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to jak chcesz miec na komputerze to czemu pytasz o tym na forum o xboxie?
     
  6. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale masz gniazdko telefoniczne?
     
  7. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    przecierz napewno masz tam jakas instrukcje przeczytaj ja i postepuj zgodnie z nia. a jak masz watpliwosci co do ktoregos punktu to dopiero tu pytaj
     
  8. PanMajster

    PanMajster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świecie
    Przysłali ci dopiero sprzęt ? Czy linie też założyli ?:confused:
     
  9. wwwsewe

    wwwsewe Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no przysłali sprzet czyli livebox papiery od mowy ,kabel enthernet i rozdzielacz sygnalu i plytke (i matka zqaznaczyla opcje nie posiadam linii telefonicznej tp) i kurde nwm co robic? jestem w o zielony . czy trzeba miec jakies gniazdka? :D
     
  10. pajak

    pajak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    183
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli nie posiadasz linii telefonicznej to może to jest radiowy :D ?
     
  11. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    najpierw podlaczasz liveboxa do gniazdka telefonicznego w scianie, potem kablem ethernet laczysz komputer z liveboxem ten kabel mnusisz wpiac w zolte gniazdko w liveboxie.
     
  12. wwwsewe

    wwwsewe Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z neostrady,czyli jak nie mam linii telefonicznej to nic nie zrobie? to po co była funkacja nie mam linii telefonicznej tp
     
  13. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przesadziłeś :). Nic nie zrobisz bez linii :).
     
  14. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    więc tak, jeżeli masz wielkie szczęście, mniej niż 25m od najbliższego słupa, dobrego montera to w ciągu 5-14 dni przyjedzie monter i założy linie telefoniczną, bez niej tego nie podłączysz.

    W 70% przypadków za kilka dni zadzwonią z TP z prośbą o odesłanie sprzętu na adres zwrotny (BMT).
     
  15. pajak

    pajak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    183
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No niestety nic nie zrobisz bez tej linii. Tp to tp, wszystkich mają w d*pie.

    A swoją drogą podejmij z nimi solówkę na kciuki, może wygrasz?
     
  16. wwwsewe

    wwwsewe Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no,ale ja nie mam gniazdka telefonicznego,przeciez pisalem ze matka wybrala funkcje nie mam linii telefonicznej tp
     
  17. pajak

    pajak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    183
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To wygląda tak? :

    [​IMG]

    Oczywiście router inny, ale chodzi mi o to czy może dali ci radiowy.

    Mucha, co? Jak to nie podłączysz do WC? Śmiesz wywnioskować, że mój wujek Stefan kłamał :p ?
     
  18. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To my Ci piszemy że nie podłączysz tego! Nie rozumiesz prostych rzeczy co się pisze? Dzwoń do TP o założenie linii innego sposobu nie ma. Do WC tego nie podłączysz :).
     
  19. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    2 strony tematu o niczym. Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? nie ma linii telefonicznej, temat do kosza sie nadaje bo poza czekaniem na montera nic nie zrobi
     
  20. wwwsewe

    wwwsewe Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra ,przyjezdza w piątek,dzięki:D
     
  21. wwwsewe

    wwwsewe Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam problem,na necie pisze ze mam podlaczonego liveboxa do internetu a gdy wkladam plytke i chce zainstalowac liveboxa to pisze ze nie ma polaczenia do neta.:(
     
Wczytywanie...

Poleć forum