1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

internet

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pakcent1, Październik 19, 2011.

  1. pakcent1

    pakcent1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Zakupiłem dzisiaj xboxa. Nie mogę się jednak do xbox live, a konkretniej z własna sięcią bezprzewodową. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    a x360 wersja z wifi ??
     
  4. pakcent1

    pakcent1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Pytanie w stylu ' Nie moge uruchomić samochodu. Proszę o pomoc.. '

    Jeśli oczekuejsz jakieś rady to opisz dokładniej co robisz, czy masz jakiś błąd, router jaki, sieć zabezpieczona hasłem, jakie szyfrowanie?
     
  6. pakcent1

    pakcent1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sieć jest chroniona hasłem. W zakładce dostępne sieci, przy mojej sieci jest ptaszek. Ustawienia są automatyczne. Następnie wchodze w przetestuj połączenie z xbox live. Pokazuje się krzyżyk pomiędzy konsolą, a siecią.
     
  7. pakcent1

    pakcent1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Połączyłem się z xbox live. Jednak jak gram to cały czas trace połączenie.
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To już wina twojego połączenia. Za daleko albo za słabe łącze/duża ilość lost pakietów
     
  9. pakcent1

    pakcent1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pograłem trochę i jak narazie wszystko w porządku. Wielkie dzięki. Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum