1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Awersome, Kwiecień 18, 2012.

  1. Awersome

    Awersome Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Mam Problem z Polaczeniem Sie z XboxLive Przez Kabel LAN i Mam Pytanie Czy Wystarczy Ze Wsadze Wtyczke LAN do Xboxa i Wpisze Potrzebne Dane i Bedzie Dzialac Xbox Live ??

    Raz Polaczylo Mi Sie z Siec i Internet Ale Nagle Gdy Sie z Live Laczylo Wyskoczylo Jakies Okienko Blad Czy Cos Niewiem Czy To Ban Bo Kupilem Uzywany Czy Moze Blad ze Strony Kabla LAN
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zależy od usługodawcy neta :) ja nic nie musiałem robić tylko podpiełem Xboxa 360 pod neta i normalnie konsola łączy się z Xbox Live :)
    Co do bana to by Ci wyskoczył komunikat że konsola została zablokowana.
     
  4. Awersome

    Awersome Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no nie wyskoczylo nic typu you have baned itp tylko blad podczas laczenia xbox live i jakies okienko
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. Awersome

    Awersome Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a cos wiecej jak to naprawic ?? cos zeby podlaczyc sie do Live
     
  7. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Podłącz kabelek do konsoli i zrestartuj modem-router, powinno automatycznie przypisać ip konsolce...
     
  8. Awersome

    Awersome Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale ja nie mam routera modemu wogole ja mam internet tak jak bym no nie wiem jak to nazwac mam tylko kabel z neta bo kolo od jakiego mam neta to ma siedzibe w domku jednorodzinnym i on ma tylko router/mode i zeby sie polaczyc z internetem musze wejsc w ikonke i nacisnac polacz z wpisanymi loginem i haslem :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum