1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Internet

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nex45, Sierpień 29, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. nex45

    nex45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Może ktoś wie na czym polega problem. Nie moge się połączyć z XBL, muszę wyciągnąć płyte i wtedy dopiero mnie łączy z netem a gdy włącze już gre po chwili znów się rozłącza. Wie ktoś może czemu? Dodam że nie mam podłączonego kabla tylko łapie internet przez WIFI ale kiedyś było wszystko dobrze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    skonfiguruj internet na nowo w konsoli :)
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    nie masz przypadkiem za słabego sygnału? bo jak jest słaby i gre włączysz rozłącza.
     
  5. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Podłącz kablem i zobacz czy też rozłącza.
     
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jak włączasz gre i Ciebie rozłącza to na ogół patch do gry musi się ściągnąc. Powinien sie ściągnąć i połączyć ponownie. Może nie ma go gdzie zapisać ?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum