1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ip konsoli?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MyManiek555, Październik 6, 2012.

  1. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Chcę zarejestrować konsolę u mojego dostawcy.
    Napisałem e-mail żeby to zarejestrować, odpisali mi że muszę
    podać IP KONSOLI.Dokładnie napisali mi tak:

    Kod:
    [COLOR="#FF0000"]Adres konsoli nie jest zarejestrowany u nas. Jakie ip ma konsola?[/COLOR]
    Jaki adres IP mam im podać?

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wejdź w ustawienia>sieć> i tam szukaj adres IP
     
  4. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to jest to samo ip co mam na kompie ;)
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    wciskamy guzik Guide na padzie, wchodzimy w ostatnią zakładkę Ustawienia- > Ustawienia Systemu -> Ustawienia Sieci - > Sieć przewodowa -> Skonfiguruj Sieć

    Tam masz podane IP/MASKĘ/BRAME. Jak łączysz się po WiFI to analogicznie wchodzi w Sieć bezprzewodowa
     
  6. mikovitz

    mikovitz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    A nie chodzi im raczej o adres MAC konsoli, bo jak masz domyślne ustawienia sieci w konsoli to IP przypisze ci automatycznie. Napisz jak masz dostarczany internet od providera.
     
  7. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    adres mac juz im dałem ;)
     
  8. Faanatyk

    Faanatyk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Śląsk
    To sobie powinni poradzić z tym ...
     
  9. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale właśnie po napisaniu tego adresu mac poprosili mnie o te ip konsoli ;)
     
  10. Faanatyk

    Faanatyk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Śląsk
    Dziwne, bo po adresie MAC jest przydzielany adres IP. Jacyś nieogarnięci Ci kolesie od Twojej sieci.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum