1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IPKO Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dawidek295, Maj 23, 2011.

  1. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    Witam mam konto w PKO BP i robię przelewy przez IPKO
    i pomyliłem sie przy wpisywaniu kodu jednorazowego z tej karty i kartę mi zablokowali i nie mam żadnej karty na serwisie i w domu nie mogę zrobić przelewu.
    Jak pójdę i wytłumaczę ro Pani za biurkiem w Pko to przejdzie to bezproblemowo dostanę nową kartę i czy będzie to bezpłatne??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    A na stronie banku, po tym jak juz sie zalogujesz na swoje konto nie masz opcji typu "wyslij nowa karte" albo odblokuj?? Wydaje mi sie rowniez, ze powinni bezplatnie Ci ja wydac.
     
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    jest takie coś jak wyślij kartę ale trzeba na nią czekać i oni to chyba muszą aktywować myślę,że bedzie ok;))
     
  5. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Nie dadzą Ci nowej karty bezpośrednio w banku. Ja dostałem nową mniej-więcej na 10 kodów przed końcem poprzedniej karty i przyszła pocztą z automatu. Tak czy siak, będziesz musiał swoje odczekać ;P
     
  6. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeden raz się pomyliłeś i Ci zablokowali??
    Ja pamietam że kiedyś się pomyliłem,ale napisali że kod niepoprawny i było ok dalej.
     
  7. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ale da mi raczej ponieważ przy pierwszym razie powiedziała ,że mogę podskoczyć po karte jak coś
    ale chodzi ,i o aktywację nowej
    bo mam teraz w serwisie tak choćbym nie miał wcale karty więc musi ktoś zrobić to w banku;))
    @edit 2 razy sie pomyliłem;))
     
  8. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    No właśnie, chyba skończyła Ci się karta kodów (bo pamiętam, że mnie też wtedy odrzucało) i aby aktywować nową musiałeś wpisać ostatni kod ze starej w ustawieniach konta bankowego.
    Edit. No to podskocz jutro do banku, ale szczerze, jak dzisiaj przechodziłem obok banku (kolejka z "ogonkiem" + ponad 25 stopni)... Mmm będzie moc :D
     
  9. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ale ja tam wcale nie mam żadnej karty jednorazowego kodu była ale sie zmyła przez głupi jednorazowy kod
    nic pujdę jutro i bedzie ok jak na necie czytałem były takie same sprawy i było ok;))
     
  10. shakall1977

    shakall1977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bez problemu kartę wydadzą ci w banku ...po prostu kobieta aktywuje ci kartę na miejscu..wpisując pierwszy kod z karty...w banku możesz otrzymać max do 3 kart zdrapek ..
     
  11. potworny_kazik

    potworny_kazik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    coś dziwne. jak się pomylisz przy kodzie, to się chyba tak od razu karta nie blokuje. raczej Ci isę skonczyła. czekaj na nową. lub zadzowń na infolinię.
     
  12. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Up poczytaj posty,pomylił się kilka(w tym przypadku 2) razy pod rząd,dobrze że następuje taka procedura,skąd bank może wiedzieć czy ktoś Ci się dobiera do konta czy Ty źle wpisałeś.
     
Wczytywanie...

Poleć forum