1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iPod może być dyskiem do Xboxa 360?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zyzzio, Kwiecień 8, 2010.

  1. zyzzio

    zyzzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Mam znajomego który może instalować gry z płyty na iPoda 120GB. Ja mam 30GB. Mam pytanie: jak to zrobić? jeżeli to możliwe.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    musisz sciągnąc najnowszego update.
    podlącz sie do live i wyskoczy Ci okno
    potem podlącz ipoda do xboxa. wejdz w system -> pamieć -> nowe urządzenie czy coś. robisz wszystko według swoich potrzeb :D ale możesz wykorzystać max 16gb
    tak samo mozna z pendrive,dysk przenosny etc
     
  4. zyzzio

    zyzzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zrobiłem tak jak powyżej ale wyskakuje " podczas wykonywania czynności wystąpił problem "
    mam jeszcze pytanie czy dysk może być FAT32 czy Ntfs
     
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  6. zyzzio

    zyzzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok to mam FAT32 ale ciągle nie działa. a dysk musze dac braciszkowi bo w pracy maja xboxa i teraz potrzebuje na jakis czas tymczasowego. czy ktos moze powiedziec co trzeba dokladnie zrobic?
    oto co robie:
    Podlaczam iPoda do wejscia usb z przodu.
    odpalam xboxa
    biore ustawienia systemu -> pamiec
    teraz do wyboru mam "Wszystkie urządzenia" "Jednostka Pamięci" i "Przenośne urządzenie pamięci masowej"
    wybieram to trzecie
    mam 2 opcje do wyboru: "Skonfiguruj teraz" i "dostosuj"
    nieważne co wezmę i tak podczas sprawdzania i konfigurowania wyskakuje " podczas wykonywania czynności wystąpił problem "
    HELP :(
     
  7. filet187

    filet187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    bo xbox musi sformatować i utworzyć swoja partycje a ipoda nie da się sformatować
     
  8. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Apple blokuje pamięć w sprzęcie więc nici z tego, ewentualnie możesz poszukać poradnika jakiegoś w necie czy da rade to odblokować.
     
Wczytywanie...

Poleć forum