1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ISO (?) - problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sojomail, Listopad 10, 2009.

  1. sojomail

    sojomail Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    jako ze jestem swiezak - nie moglem umiescic tego posta w dziale problemy.

    Mam taki problem - konsola z iextreme i proboje wypalic ISO
    Dragon Age Origins, info z iso:

    SYSTEM_________; XBOX360
    FORMAT_________; ISO
    REGiON/COUNTRY_; NTSC
    RELEASE_DATE___; 31/10/2009
    GAME_GENRE_____; Role-Playing
    LANGUAGE_______; ENGLISH
    SiZE___________; xx x 100MB
    RIPPED_________; Nothing
    Prepatched, stealth image + iXtreme compatible
    REGION FREE

    w ISO znajduje sie foldery AUDIO_TS VIDEO_TS
    i trzeci, ktorego niegdy nie widzialem _SYSTEMU
    (tak to wyglada w WinRarze).
    jak rozumiem, w tym _SYSTEMU jest system update dla konsoli.

    iso nagrywa sie ok, nie ma bledow (nagralem 2 plytki dla pewnosci),
    po wsadzeniu do konsoli - zero, tak jakbym wsadzil czysta plytke.

    no i klops.
    czy ktos ma jakies sugestie ? :rolleyes:

    Dzieki i pozdrawiam !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jaki masz iXtreme?
    Ta gra ma wave3 czy wave4?
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wave 4
    poczytaj to sie dowiesz
     
  5. Jizah

    Jizah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    z tego co widzę to region gry ntsc czyli ta gra jest wersją na usa jeżeli masz konsolę kupioną w europie to nie ruszy
     
Wczytywanie...

Poleć forum