1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ISO2GOD problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wasabi89, Czerwiec 24, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. wasabi89

    wasabi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem przeinstalowałem system i chciałem sobie przerobić gierkę pod RGH ściągnąłem w/w program i pojawił się problem jak chcę dodać iso wyskakuje komunikat: " Error reading title infromation" klikam ok i w Title Details ---> Name: "Failed to read details from ISO image" jest coś takiego. Prosze o pomoc z góry dzięki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
  4. wasabi89

    wasabi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    1 osoba to lubi.
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    przecież pisze jak wół ze brak xex tool
     
  7. pirek666

    pirek666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małkinia
    Antywirus pewnie go zjadł , Niektóre tak reagują. U mnie tak było do puki nie dodałem wyjątku w antywirusie.
     
  8. lamerson

    lamerson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam taki problem nagrywam gry przez image browser i zajmują około 5 gb a na kinecta 1,5gb prosze o pomoc
     
  9. wrodi`

    wrodi` Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    Witam mam ten sam problem co kolega mam wersje 1.3.6 sciaglem nowe pliki nawet XEXTool 6.3 i dalej mi wystepuje ten bład
    jesli mozecie pomóc to prosze bo mi juz brakuje pomysłow
     
  10. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Po prostu wpisz ręcznie nazwę pod którą chcesz żeby występowała w NXE/FSD (można też wyedytować/zamienić ikonę).
    Jeśli po przeróbce na GOD gra nie będzie działać, to niestety raczej uszkodzony ISOk
     
  11. maxx2

    maxx2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2013
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, ja mam taki problem że chciałem przerobić tym programem Minecrafta, który ma 7,3 Gb a po wyjściu ma 175 Mb ?!

    I jeszcze jeden problem, na oryginalnym menu konsoli mam dużo gier arcade i nie tylko, jak zrobić żeby to było widoczne w FSD ?
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    MINECRAFT to gra ARCADE, waży 120 mb
    Gry arcade trzymaj sobie w jakimś folderze, np. XBLA i ustaw ścieżkę w FSD do tego folderu.
     
  13. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Gdzie Ty dorwales wersje 7gb ... Tak na przyszłość gier.arcade nie trzeba przerabiać(tak z 90%) bo sa już w dobrej wersji

    Tap Tap
     
  14. maxx2

    maxx2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2013
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pewnie zaraz dostane po łbie ale tu jest dowód :

    Minecraft.XBOX360-Complex-RAR-XGD2 - 6.9 GB


    Pobierz normalną wersję XBLA ważącą ok 120mb i wrzuć na konsolę

    Zamykam - Jabar
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum